Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:21 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul general al Republicii Turcia la Constanța, vizită la Universitatea ”Ovidius”

ro

19 Oct, 2020 22:03 2064 Marime text
  • Temele abordate au avut ca punct de plecare proiectele de tradiție dintre UOC și alte universități din Turcia, dar și identificarea unor noi oportunități de colaborare.

Rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, a primit, astăzi, într-o vizită de curtoazie, pe consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, însoțit de consilierul pe probleme de educație din cadrul Ambasadei Republicii Turcia la București, Seyfi Özkan.

Temele abordate au avut ca punct de plecare proiectele de tradiție dintre UOC și alte universități din Turcia, dar și identificarea unor noi oportunități de colaborare, precum proiectele cu finanțare europeană și schimburile academice, se arată într-un comunicat al universității constănțene.


În cadrul discuțiilor au mai participat președintele Senatului UOC, prof. univ. dr. Diane Vancea, prodecanul Facultății de Istorie și Științe Politice, conf. univ. dr. Daniel Citirigă, și dr. Metin Omer, cercetător în cadrul UOC.

Ti-a placut articolul?

Comentarii