Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferință privind perspectiva științelor penale în spațiul dobrogean, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

26 May, 2022 15:34 1449 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: UOC
Conferință privind perspectiva științelor penale în spațiul dobrogean, la Universitatea Ovidius din Constanța Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 26 - 27 mai 2022,


Conferința națională cu participare internațională „Perspectiva științelor penale în spațiul dobrogean”, informează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica, decanul facultății.


Potrivit sursei citate, această conferință este cea de-a șasea manifestare științifică pe care FDSA o organizează în decursul ultimelor trei săptămâni și face parte din seria evenimentelor dedicate aniversării a 30 de ani de învățământ juridic universitar ovidian.
 

„Facultatea noastră sprijină dezbaterile în spațiul academic, alături de unii dintre cei mai importanți specialiști în drept ai României și avem convingerea că toate lucrările prezentate vor contribui la dezvoltarea unui ghid de bune practici în domeniul dreptului, consolidând, totodată, relațiile dintre mediul academic și mediul socio-profesional”, precizează prof. univ. dr. habil. Adrian Stoica, decanul FDSA.



Printre temele dezbătute în cadrul conferinței se numără: aspecte teoretice și practice cu privire la dreptul penal și de procedură penală, criminologie, crimnalistică, sociologie criminală, psihologie juridică, victimologie și medicină legală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii