Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluzia inspecţiei ARACIP Excelenţă în educaţie pentru Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ din Constanţa

ro

23 Apr, 2019 00:00 2254 Marime text
În zilele de 18 şi 19 aprilie, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a fost inspectat de experţii Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, prilej cu care, după cum ne comunica prof. Bianca Ibadula, consilier de imagine, a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe educaţionale pentru a demonstra calitatea actului pedagogic în această instituţie.
 
Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a obţinut şase calificative EXCELENT şi 37 FOARTE BINE, la cei 43 de indicatori de performanţă evaluaţi pe tot parcursul inspecţiei, ceea ce a bucurat enorm, dar a şi încurajat echipa acestui colegiu să continue acest demers educaţional, iniţiat acum mai bine de 100 de ani, dar mult îmbunătăţit în ultimii ani.
 
Profesori, elevi, părinţi, personal didactic, auxiliar şi nedidactic au făcut dovada efortului constant pentru performanţă, pentru calitatea actului educaţional, siguranţa elevilor, pentru comunicarea eficientă şi atmosfera caldă din clasă şi din cancelarie.
 
„Iar când spunem «efort» ne referim la vocaţia oamenilor de a fi alături de copii în frumosul, dar uneori anevoiosul drum al devenirii lor. Mulţumim părinţilor, elevilor şi reprezentanţilor comunităţii că au fost alături de noi în aceste două zile de foc, că ne sunt mereu alături şi că înţeleg că suntem toţi parte a unui proces cu finalitate nobilă: formarea unor cetăţeni foarte bine pregătiţi pentru viaţă!”, transmite prof. Ibadula.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii