Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Tehnic „Tomis“ din Constanța are nevoie de reabilitare generală. Ce măsuri va lua conducerea

ro

22 Sep, 2018 00:00 3005 Marime text

Colegiul Tehnic „Tomis“ organizează trei licitații în vederea obținerii unor venituri în plus pentru reabilitarea imobilului în care funcționează.
 
Directorul Colegiului Tehnic „Tomis“, Cornel Dumitraşcu, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că este vorba despre închirierea unei săli de clasă, a sălii de sport şi a chioşcului de vânzare produse alimentare pentru elevi din curtea unității de învățământ.
 
Dacă pentru chioșc s-au primit câteva oferte, urmând să fie aleasă cea mai bună, în ceea ce privește sala de sport, aceasta poate fi dată spre închiriere pe o perioadă de câteva luni, după terminarea programului de învățământ, în intervalul orar 16.00-21.00.
 
Directorul instituției a mai precizat că sala de sport va fi folosită doar de cluburile sportive care au nevoie de un spațiu unde să îşi desfăşoare activitățile şi care vor depune caiete de sarcini.
 
În legătură cu sala de clasă pe care o oferă spre închiriere Colegiul Tehnic „Tomis“, directorul unității de învățământ a precizat că a primit o propunere de la Dan Cojocaru, directorul Centrului pentru Tineret „Jean Constantin“ Constanța, în legătură cu un program de colaborare între instituție şi colegiu, pe o perioadă de câteva luni, în vederea instituirii unor workshopuri destinate elevilor, care vor avea ca temă videografia şi fotografia.
 
Întrebat cum vor fi folosiți banii proveniți din închirierea acestor spații, prof. Cornel Dumitraşcu a menționat că instituția pe care o conduce nu a mai fost modernizată de foarte mulți ani şi că are nevoie de reabilitări serioase, dar şi de crearea unui mediu propice pentru elevii săi. Banii vor fi folosiți pentru văruit, schimbarea instalațiilor electrice, reînnoirea pardoselilor, investiții în remodernizare.
 
Condițiile de participare le cele trei licitații se regăsesc în caietul de sarcini, care poate fi achiziționat de la sediul instituției. Ofertele se pot depune la secretariatul Colegiului Tehnic „Tomis“ Constanța cu minimum 24 de ore înainte de organizarea licitațiilor, pe data de 8 octombrie, ora 14.00. Ofertanții vor depune o garanție de participare în cuantum de trei chirii minime lunare.
 
Colegiul Tehnic „Tomis“ a fost supus unei evaluări pentru a putea primi avizele favorabile în conformitate cu acest demers, iar banii proveniți din viitoarele sublicitări vor fi împărțiți astfel: jumătate către instituțiile statului şi jumătate către liceu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii