Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerc de Fanfară, la Palatul Copiilor din Constanța! Cursurile sunt gratuite

ro

03 Oct, 2022 15:24 1358 Marime text

 
Copiii care își doresc să urmeze cursuri pentru instrumentele de suflat sau de percuție sunt așteptați la Palatul Copiilor din Constanța, la înscrierile pentru Cercul de Fanfară.
 
Înscrierile se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie, în zilele de luni, marți și sâmbătă, între orele 09.00 – 11.00, iar miercurea și joia între orele 14.00 – 16.00.
 
Înscrierile sunt pentru cursul instrumente muzicale de suflat (clarinet, saxofon, trompetă, corn, althorn, basfligorn, eufoniu, trombon, tubă) și instrumente de percuție.
 
Sunt acceptați copiii care au vârste începând de la 9 ani, cu aptitudini muzicale.
 
„Cursurile sunt gratuite. Copiii sunt pregătiți de personal calificat și cu experiență în domeniu. Cunoașterea unui instrument muzical dezvoltă orizontul copilului și reprezintă o șansă în plus pentru copilul tău. Copilul își petrece câteva ore din timpul liber în mod constructiv și creativ“, arată organizatorii.
 
Profesorul coordonator este Sorin Mustățea, iar detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0722 524 436.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii