Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a XV-a ediție a Conferinței Asociației Psihologilor din România, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

31 May, 2023 10:07 1183 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Asociația Română de Psihologie, Institutul de Filosofie și Psihologie „Constantin Rădulescu Motru” al Academiei Române și Colegiul Psihologilor din România organizează, în perioada 2 – 4 iunie 2023, cea de-a XV-a ediție a Conferinței Asociației Psihologilor din România (APR 2023).

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 2 iunie 2023, de la ora 9.00, în Sala Senatului din campusul universitar – Corp A (Aleea Universității, nr.1).

Tema conferinței din acest an este „Psihologia în era digitală” și, potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproximativ 600 de profesioniști și studenți din domeniul psihologiei., transmnit reprezentanții UOC. 
 
Citește și: La Universitatea „Ovidius” Constanța va avea loc o conferință organizată de Facultatea de Teologie și Arhiepiscopia Tomisului

Programul  manifestării include 23 de workshop-uri, 9 simpozioane, 9 dezbateri, 5 workshop-uri plenare deschise și 66 de sesiuni de prezentări orale.

Totodată, la conferință vor participa cu prezentări invitați de marcă la nivel internațional: prof. Pim Cuijpers, de la Vrije Universiteit Amsterdam, prof. Ioannis Nikolaou, de la Universitatea de Economie și Afaceri din Atena, prof. Marco Perugini, specialist în psihometrie și Monika Baryła-Matejczuk, psiholog și cercetător cu expertiză în psihologia educațională.,mai punctează sursa citată. 

„Suntem onorați că putem găzdui un eveniment de o asemenea amploare și importanță la Universitatea Ovidius din Constanța. Conferința Națională a Asociației Psihologilor din România reprezintă o platformă valoroasă de schimb de cunoștințe și de idei inovatoare, iar tema evenimentului din acest an, « Psihologia în era digitală », este extrem de relevantă, în contextul în care tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viața noastră, influențându-ne comportamentul și percepțiile.

Sunt sigură că vom avea discuții stimulative și vom învăța unii de la alții în cadrul acestui eveniment”, precizează prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele comitetului de organizare al Conferinței APR 2023.


Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe website-ul https://conferinta.apsi.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii