Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a XII-a ediție a Conferinţei naţionale a studenţilor şi elevilor în domeniul ştiinţelor inginereşti – Tehnonav Junior, la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

15 May, 2023 13:50 954 Marime text
foto: UOC
Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC)  a organizat vineri, 12 mai 2023, cea de-a XII-a ediție a Conferinţei naţionale a studenţilor şi elevilor în domeniul ştiinţelor inginereşti – Tehnonav Junior., transmit reprezentanții UOC. 

Lucrările ştiinţifice au fost susţinute de către studenţi, masteranzi şi elevi, în prezența cadrelor didactice coordonatoare, în cadrul a cinci secțiuni:  S1-Inginerie Mecanică, Industrială și Management; S2-Inginerie Navală, Portuară și Maritimă; S3-Digitalizare și Sustenabilitate în Energetică și Automatizări (dedicată studenţilor); S4–Ingineri Cercetători Debutanţi (dedicată studenţilor masteranzi şi doctoranzi), S5-Preambul Ingineresc (secțiune dedicată elevilor).

„Cadre didactice titulare și asociate din învățământul preuniversitar și universitar au format o comisie care a evaluat lucrările fiecărei secțiuni și a propus acordarea premiilor din partea FIMIM. Astfel, la Conferința națională a studenților și elevilor în domeniul științelor inginerești – Tehnonav Junior s-au acordat cinci premii I, câte patru premii II și III și patru mențiuni” a precizat conf. univ. dr. ing. Lucia-Violeta Melnic, decanul FIMIM.

         Manifestarea s-a desfășurat sub egida Ministerului Educaţiei și a avut drept obiective atât promovarea cercetării ştiinţifice în mediul preuniversitar, universitar, economic şi de afaceri, atragerea absolvenţilor de liceu către învăţământul tehnic superior, cât şi creşterea performanţelor profesionale ale absolvenţilor FIMIM.,a mai punctat sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii