Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:19 19 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce face Colegiul „Mircea cel Bătrân“ din Constanța cu banii câștigați din închirierea sălii de sport?

ro

20 Sep, 2018 00:00 1071 Marime text
Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța închiriază sala de sport de pe strada Ștefan cel Mare, pentru o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire până la maximum 25 de ani.
 
Directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța prof. Vasile Nicoară, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că este vorba despre o sală mică de clasă care a fost transformată într-o sală de gimnastică de la Gimnaziul nr. 5, situat pe strada Nicolae Iorga. „Acolo nu dispuneam de o astfel de sală de sport“, a precizat Vasile Nicoară.
 
În legătură cu sala mare a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, aceasta a fost închiriată în afara programului de învățământ, în general la sfârșit de săptămână.
 
Fiind întrebat unde se duc banii proveniți din aceste închirieri, directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța a declarat următoarele: „Banii se folosesc pentru întreținere. De exemplu, vara asta s-a vopsit pardoseala sălii de sport, s-au schimbat corpurile de iluminat la sala mare“.
 
De închirierea sălii de sport de pe strada Nicolae Iorga, prof. Vasile Nicoară a dezvăluit că ar fi interesate niște cluburi de copii care fac, după-amiază, antrenamente la aikido sau judo.

Ti-a placut articolul?

Comentarii