Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 18 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte locuri sunt disponibile în cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa

ro

06 Aug, 2019 00:00 1662 Marime text
Urmează cea de-a doua sesiune a admiterii la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa. Sute de locuri din cadrul celor 16 facultăţi sunt la fără taxă, ceea ce înseamnă că cei care au rămas fără loc la facultate în prima sesiune mai au o şansă în toamnă.
 
În acest an, locurile bugetate neocupate pentru studii universitare de licenţă (aproximativ 10%) sunt scoase la concurs în sesiunea de admitere din septembrie, alături de locurile disponibile pentru studiile de masterat şi doctorat.

UOC scoate la concurs, în sesiunea de admitere din septembrie, următoarele locuri:
- studii universitare de licenţă - 156 de locuri fără taxă, 48 de locuri pentru românii de pretutindeni, 1.955 de locuri cu taxă;
- studii universitare de masterat - 73 de locuri fără taxă, 15 locuri pentru românii de pretutindeni, 1.464 de locuri cu taxă;
- studii universitare de doctorat - 23 de locuri fără taxă, 2 locuri pentru românii de pretutindeni, 81 de locuri cu taxă.
 
Toate informaţiile legate de admiterea 2019, sesiunea septembrie, pot fi accesate la http://admitere.univ-ovidius.ro/, dar şi pe site-urile facultăţilor.
 
Pentru studiile de licenţă şi masterat, între 5 şi 15 septembrie are loc înscrierea la admitere, iar 15 septembrie este data-limită de înmatriculare pentru sesiunea de toamnă.
Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere se face în spaţiile stabilite de conducerile facultăţilor, între orele 9:00-17:00, în zilele lucrătoare, cu posibilitatea adaptării programului în funcţie de necesităţile fiecărei facultăţi. Casieriile UOC vor percepe taxe între orele 9:00-17:00 în zilele lucrătoare, cu posibilitatea adaptării programului în funcţie de necesităţile fiecărei facultăţi.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii