Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacalaureat 2024 Iată ce subiecte au primit candidații care susțin, azi, proba la Biologie

ro

04 Jul, 2024 09:52 774 Marime text
  • Emoțiile elevilor de liceu continuă. Astăzi, 4 iulie 2024, în calendarul examenului de bacalaureat este Proba la alegere a profilului și specializării - proba E.d) (proba scrisă).
  • Mâine, 5 iulie: 2024, se va susține examen la Limba și literatura maternă - proba E.b) (proba scrisă).

Pe rețelele de socializare au apărut primele imagini cu subiectele de a Biologie vegetală și animale. Potrivit imaginilor, la subiectul III, candidații au primit „Țesuturi”.



Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie. Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.



Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, 8 iulie 2024, în intervalul orar 12:00 - 18:00. Cererea de contestații prevede faptul că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă care nu mai poate fi modificată.




Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 12 iulie



Probele încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen. Beneficiază de condiții adaptate candidații pentru care s-a aprobat această solicitare de către Comisia Națională de Organizare a examenului de Bacalaureat, în baza prevederilor procedurii cu privire la asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere, deficiențe de auz și tulburări de neurodezvoltare.
 
Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio. Pentru rezolvarea subiectelor candidații vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică și Geografie, candidații pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen.

Citește și:

Examenul de bacalaureat continuă. Astăzi se dă proba la alegere a profilului și specializării(FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii