Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:50 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, Facultatea de Medicină Dentară Averile şi interesele noilor membri ai Senatului Universităţii „Ovidius“ (IX) (documente)

ro

12 Mar, 2016 00:00 1420 Marime text
Pe data de 29 februarie, la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa s-au desfăşurat alegerile pentru Senat. Pentru cele 54 de locuri, s-au înscris 105 candidaţi, însă, cu 48 de ore înaintea scrutinului, doi dintre ei s-au retras. Vorbim de conf. univ. dr. Lucia Melnic - candidat de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, şi de prof. univ. dr. Mihai Gîrţu - candidat de la Facultatea de Știinţe Aplicate şi Inginerie. Potrivit datelor Biroului Electoral Central, dintre cei 644 de universitari cu drept de vot, s-au prezentat la urne, în cele trei secţii de votare, doar 567, respectiv un procent de 88%.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă, într-o serie de articole, averile şi interesele noilor membri ai Senatului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în măsura în care aceştia aveau obligaţia, potrivit legii, să le depună. În ediţiile anterioare, am vorbit despre declaraţiile de avere şi de interese ale membrilor Senatului din partea Facultăţii de Litere, Facultăţii de Teologie, Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe, Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Facultăţii de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, Facultăţii de Matematică și Informatică şi Facultăţii de Medicină.
 
Astăzi, continuăm prezentarea averilor membrilor Senatului care provin de la Facultatea de Medicină Dentară: şef de lucrări dr. Cristina Gabriela Pușcașu şi prof. univ. dr Aureliana Caraiane.
 
Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane, decanul Facultăţii de Medicină Dentară, a menţionat în declaraţia de avere completată în decembrie 2015 un apartament de 68 mp, cumpărat în 1999, şi o casă de locuit de 382 mp, cumpărată în 2012. Aceasta conduce un automobil Audi, fabricat în 2006. Aşa cum reiese din document, Aureliana Caraiane nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro.
 
În anul fiscal 2014, a încasat 102.496 de lei de la Universitatea „Ovidius“ şi 5.400 de lei din închirierea unui imobil. Prof. univ. dr. Aureliana Caraiane nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire în acest articol. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii