Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Spaniei în România, Manuel Larrotcha, vizită la Colegiul Naţional Pedagogic ,,Constantin Brătescu” din Constanţa

ro

10 Sep, 2019 10:19 2376 Marime text

La început de an şcolar, Colegiul Naţional Pedagogic ,,Constantin Brătescu” din Constanţa a fost marcat de vizita reprezentanţilor Ambasadei Spaniei în România, Excelenţa Sa Manuel Larrotcha, ambasadorul Spaniei în România şi Pablo Diez Astruga, ataşat pentru Educaţie şi Învăţământ la Ambasada Spaniei în România.

Vizita reprezentanţilor Ambasadei Spaniei în România a fost în contextul în care, din anul şcolar 2019-2020, timp de 4 ani, în Colegiu va exista program de predare a limbii spaniole în regim bilingv. Elevii instituţiei vor beneficia de predarea limbii spaniole de către un cadru didactic specializat din Spania.

"Finalitatea acestui program va consta în susţinerea de către elevii care au urmat specializarea bilingv – limba spaniolă, a bacalaureatului specific, conform Acordului dintre Ministerul Educaţiei Naţionale din România şi Ministerul Ştiinţei din Regatul Spaniei cu privire la înfiinţarea şi funcţionarea secţiilor bilingve româno-spaniole în liceele din România şi la organizarea examenului de Bacalaureat la aceste licee.
Excelenţa sa a vizitat instituţia, fiind foarte plăcut impresionat de spaţiile şcolare, cadrele didactice ale şcolii şi numeroasele proiecte naţionale şi internaţionale derulate de Colegiu", precizează reprezentanţii Colegiului Naţional Pedagogic.

Reamintim că, în trecut, au fost derulate două proiecte internaţionale cu instituţii de învăţământ din Spania, din Salamanca şi Igualada.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii