Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere la Academia Navală Mircea cel Bătrân Cu ce note s-a intrat la Facultatea de Marină Militară

ro

25 Jul, 2013 00:00 28822 Marime text
Academia Navală Mircea cel Bătrân oferă pentru anul universitar de studii 2013-2014 la cele două Facultăţi (Marină Militară şi Marină Civilă) 555 de locuri, atât la forma învăţământ la zi şi învăţământ cu frecvenţă redusă.

Astfel, la Facultatea de Marină Militară, specializarea Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale sunt disponibile 20 de locuri la buget, dintre care 2 pentru fete. La aceeaşi facultate, specializarea Electromecanică navală sunt disponibile 10 locuri la buget. La Facultatea de Marină Civilă, specializarea Navigaţie şi transport maritim şi fluvial sunt disponibile 120 de locuri cu taxă învăţământ la zi (125 locuri – învăţământ cu frecvenţă redusă), la specializarea Electromecanică navală – 50 de locuri cu taxă învăţământ la zi (50 locuri - învăţământ cu frecvenţă redusă), la specializarea Electromecanică – 30 de locuri cu taxă învăţământ la zi (50 - învăţământ cu frecvenţă redusă), la specializarea Inginerie şi management naval şi portuar – 50 de locuri cu taxă învăţământ la zi (50 locuri învăţământ cu frecvenţă redusă).

La Facultatea de Marina Militară, specializarea Electromecanică Navală au fost declaraţi admişi 10 candidaţi. Cea mai mare notă – 7,84 la test a fost obţinută de Rusan Vasile Neculai-George, urmat Ioniţă Costel Florin – cu 7,75 şi Tătăruşanu Florin Răzvan-Florin – cu 7,70. La polul opus, se situează Petru Dănuţ Cristinel – cu 6,20 şi Gherdea Achim-Gabriel Cătălin-Gheorghe – cu 6,19. La Facultatea de Marina Militară, specializarea Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale au fost declaraţi admişi 18 candidaţi. Cea mai mare notă la test a fost obţinută de Pohonţu Petru Alexandru, urmat de Melinte Alexandru Alexandru-Fabian – cu 8,45 şi Badiu Costel-Ovidius Robert-Vald – cu 8,29. La polul opus se situează Bele Ioan Adrian-Mihai – cu 6,59 şi Buzatu Ilie Ionuţ-Florin – cu 6,57. La Facultatea de Marina Militară, specializarea Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale au fost admise şi două fete. Acestea au obţinut următoarele note la test: Zburlea Valeriu Laura-Ionela– 8,42 şi Ghinghiloshi Ilie-Dumitru Alexandra-Florina – 7,02. Trebuie făcută precizarea că am scris numele celor admişi aşa cum prevăd uzanţele militare, inclusiv cu cel al tatălui. Candidaţii declaraţi „ADMIS” la Facultatea de Marină Militară FMM, care a confirmat locul câştigat prin concurs, se vor prezenta la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” pentru începerea anului universitar pe data de 16.09.2013, până la ora 10.00. În vederea înmatriculării, candidaţii admişi la FMM au obligaţia să depună până la data începerii anului universitar diploma de bacalaureat şi foaia matricolă în original la secretariatul facultăţii. Nerespectarea acestui termen, din vina exclusivă a candidatului admis, duce la pierderea locului finanţat de la buget.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii