Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

6.500 euro pentru studenții cu dizabilități din domeniul informaticii sau conexe

ro

22 Feb, 2021 00:00 1556 Marime text

Forumul european pentru persoanele cu dizabilități (EDF) și Oracle au lansat cea de-a cincea ediție a bursei pentru studenții cu dizabilități care studiază în domeniul informaticii, ingineria computerelor, experiența utilizatorului sau domenii conexe înscriși la o universitate din UE pentru anul universitar 2020-2021.
 
Bursa constă în 6.500 euro care urmează să fie acordată pe baza unui proiect sau cercetare care va fi realizat în cursul anului universitar. Bursa va fi acordată în principal pe baza unui proiect sau teză în care sunt luate în considerare nevoile persoanelor cu dizabilități în ceea ce privește accesibilitatea la tehnologiile informației și comunicațiilor (e-accesibilitate) și / sau se propune o soluție inovatoare pentru îmbunătățirea accesului acestora. Proiectul trebuie să fie o componentă integrală a programului educațional întreprins de student (de exemplu, misiunea din ultimul an sau o parte din masteratul sau doctoratul). Proiectul poate fi fie o propunere, fie deja în curs.
 
Cine poate aplica?
Pentru a fi eligibili pentru a aplica, solicitanții trebuie:
  • Să fie student cu dizabilități în domeniul informaticii, ingineria computerelor, experiența utilizatorului sau un domeniu conex.
  • Să fie cetățean al Uniunii Europene (UE) și rezident în UE.
  • Să fie înscris la o universitate din UE pentru anul universitar 2020-2021, inclusiv universități online cu sediul în UE.
  • Să aibă un record academic puternic
  • Să aibă un handicap
  • Să nu fi beneficiat de bursă în trecut.
 
Procesul de aplicare
Solicitanții vor fi rugați să trimită printr-un formular online:
  • Informații generale de bază (adică informații de contact și detalii despre universitatea dvs. actuală pentru anul școlar 2020-2021).
  • Dovada handicapului.
  • Rezumat al propunerii lor de proiect în limba engleză de la 2 la 5 pagini.
  • Rezumat CV.
  • Transcrieri academice atinse până acum de la instituțiile dvs. actuale și anterioare (dacă ați obținut o diplomă anterioară).
  • Recomandare și scrisoare de feedback de la un supervizor academic.
 
Termen limita
Cererile trebuie depuse până la 31 martie 2021, utilizând acest formular de cerere online.
Decizia juriului: 1 aprilie - 30 aprilie 2021
Solicitantul câștigător va fi notificat în prima săptămână din luna mai 2021.
Ceremonia de premiere: mai - iunie 2021, la o dată și locație ce vor fi anunțate ulterior.
 
Informațiile complete legate de bursă, inclusiv criteriile de eligibilitate, termenii și condițiile și întrebările frecvente pot fi găsite în acest document. Vă rugăm să vă asigurați că ați consultat documentul cu atenție înainte de a completa formularul de cerere.
 
Pentru întrebări suplimentare despre această bursă, vă rugăm să contactați: Mher Hakobyan, responsabil cu accesibilitatea EDF (mher.hakobyan@edf-feph.org).
 
Citește și:

Învățământul online prilejuiește parteneriate benefice: Activități comune între Liceul „George Călinescu” și Universitatea „Ovidius”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii