Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

220 de elevi constănțeni s-au înscris la etapa locală a Olimpiadei organizate de Societatea Română de Fizică

ro

06 Mar, 2021 00:00 1864 Marime text
  • Etapă sprijinită de Universitatea „Ovidius” și Universitatea Maritimă
  • Ȋn camera aleasă de elev pentru susținerea testului nu trebuie să mai fie, în perioada respectivă, nicio altă persoană!


În dorința atragerii elevilor din învățământul preuniversitar către studiul fizicii, dar și pentru menținerea interesului elevilor pentru această știință și oferirea unui cadru adecvat pentru evaluarea cunoștințelor elevilor care doresc să performeze la această materie, Societatea Română de Fizică (S.R.F.), a realizat în colaborare cu facultățile și departamentele de Fizică din principalele centre universitare din România și cu sprijinul profesorilor de fizică din învățământul preuniversitar Olimpiada de Fizică a Societății Române de Fizică (ON-SRF).
În județul Constanța s-au înscris 220 de elevi la această etapă locală care este sprijinită de Universitatea „Ovidius” și Universitatea Maritimă din Constanța, după cum ne-a informat prof. Mădălina Ivănescu, membru al SRF.
​​

Regulament foarte strict, în condiții de testare online

Participarea la proba de concurs a etapei locale a olimpiadei care va avea loc sâmbătă, 6 martie, se poate face doar pe baza codului unic corespunzător elevului respectiv.
Testul este programat să înceapă la ora 10:00 și are timpul maxim de rezolvare şi trimitere a formularului cu răspunsuri de 2 ore şi 15 minute; testul devine inactiv automat după expirarea timpului.
Link-ul pentru monitorizarea video va fi transmis de la comisia de organizare a județului din care face parte unitatea școlară de care aparține elevul.
Monitorizarea video/audio se face cu un singur dispozitiv și se recomandă, ȋn cazul utilizării dispozitivelor mobile pentru această operație (smartphone, tabletă) instalarea aplicațiilor informatice „Google Meet”/”Zoom” (ȋn funcție de cerințele comisiilor de monitorizare ale județelor respective.
Ȋn camera aleasă de elev pentru susținerea testului nu trebuie să mai fie, în perioada respectivă, nicio altă persoană!
Pe toată durata susținerii testului este OBLIGATORIE menținerea ȋn funcțiune a conexiunii audio/video cu profesorii care realizează monitorizarea.
Pe toată durata susținerii testului este interzisă părăsirea de către elevi a spațiului de lucru monitorizat audio/video.
Pe toată durata susținerii testului elevul participant va avea, pe masa de lucru, o foaie de hârtie pe care este inscripționat, vizibil, codul unic.


Citește și

Șapte eleve din Constanța, calificate pentru testele finale ale Olimpiadei Europene de Matematică a Fetelor

Cu toate că ISJ Constanța nu se implică: Peste 1.000 de elevi constănțeni participă la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”, sprijinită logistic de UMC

#DobrogeaAcademică: Concursul online de Lingvistică, prima etapă de selecție pentru lotul României la Olimpiada Internațională
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii