Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

125 de ani de existență a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Dans, muzică, literatură, premii - în cea de-a treia zi de celebrare a prestigioasei instituții de învățământ

ro

26 May, 2021 13:07 3598 Marime text
  • Un public alcătuit din elevi, părinți și profesori, participă la momentul inedit pregătit în cadrul seriei de evenimente dedicate aniversării celor 125 de ani de existență a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ .
În aceste momente, în curtea Gimnaziului Colegiului Național Mircea cel Bătrân, din str. Nicolae Iorga, are loc un flash-mob cu elevii din clasele V-VIII.

Un public alcătuit din elevi, părinți și profesori, participă la momentul inedit pregătit în cadrul seriei de evenimente dedicate aniversării celor 125 de ani de existență a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ .

Evenimentul a fost marcat de câteva momente susținute de eleve ale colegiului, cu voci și ținute deosebite, care au interpretat câteva cover-uri la modă. Beatrice Ristea,  elevă în clasa a-VI, le-a însoțit cu mai multe numere de gimanastică ritmică.

Mara Berechet, elevă în clasa a-IX C, a încântat auditoriul cu un potpuriu de șlagăre. Flash-mob-ul a fost filmat de o dronă și, chiar dacă sonorizarea nu a fost la înălțime, imaginea de ansamblu a evenimentului a fost deosebită.  

În continuarea evenimentelor ce marchează 125 de ani de existență a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, în Amfiteatrul Coriolan al Colegiului, are loc premierea din cadrul concursului regional „Literatur@, lasă-ne să te citim“, secțiunile poezie, proză, eseu și text dramatic.

Premiul cel mare a fost câștigat de Elena Iftimie, de la Liceul „Mihai Viteazu” din Slobozia, județul Ialomița.


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii