Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Poate contribui Uniunea Generală a Industriașilor din Constanța la relansarea economiei?

ro

25 Aug, 2021 13:08 2601 Marime text
  • Confederația patronală va depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene. Activitatea UGIR de la Constanța se axează pe dezvoltarea la Constanța a unui centru legislativ, promovarea învățământului dual, și susținerea antreprenorilor din sectoarele cheie din regiune - turism și agricultură
  • Discutăm despre aceste proiecte, joi, 26 august de la ora 14.00 la ZIUA LIVE
  • Activitatea UGIR a fost reluată în România în 1991, însă în ultimii ani, potențialul antreprenorial a fost subexploatat ca sursă de creștere economică

Fostul ministru al Turismului, deputat și coodonator Pro România Constanța, Mircea Titus Dobre este din aprilie a.c., noul președinte al UGIR Constanța.

După preluarea funcției de la nivelul Conferației, acesta a renunțat la coordonarea filialei Pro România.


După dobândirea personalității juridice, confederația patronală va depune proiecte în vederea accesării de fonduri europene. Activitatea UGIR de la Constanța se axează pe dezvoltarea la Constanța a unui centru legislativ, promovarea învățământului dual, și susținerea antreprenorilor din sectoarele cheie din regiune - turism și agricultură

Discutăm despre aceste proiecte, joi, 26 august de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.

Activitatea UGIR a fost reluată în România în 1991, însă în ultimii ani, potențialul antreprenorial a fost subexploatat ca sursă de creștere economică.
La nivel national, președintele UGIR  este George Păunescu.

Uniunea Generală a Industriașilor din România, confederație patronală reprezentativă la nivel național, conform sentinței civile nr. 6RZ/06.06.2018 și încheiere CA București din 14.12.2018, consideră dialogul social un instrument de bază pentru comunicarea cu autoritățile naționale și locale pentru implementarea programelor de dezvoltare națională și locală.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii