Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vilă turistică de opt etaje, în Mamaia Claudia Mihalcea se apucă de construit pe locurile de parcare de lângă hotelul Caraiman

ro

10 Feb, 2016 00:00 4025 Marime text


Staţiunea Mamaia ar putea să se „îmbogăţească“ la capitolul număr de vile turistice. Nordul staţiunii este, se pare, polul preferat al investitorilor imobiliari. O anume Claudia Mihalcea este unul dintre aceştia. Pe numele ei, Primăria Constanţa a eliberat, ieri, un certificat de urbanism, valabil 24 de luni, pentru „Construire imobil P+6-8E vilă turistică și împrejmuire teren“.
 
Viitoarea construcţie va fi amplasată în zona parcării hotelului Caraiman, lot 3/1, după cum se arată în documentul eliberat ieri de municipalitate. Pentru viitoarea construcţie a fost stabilit deja şi arhitectul, aşa cum arată o situaţie a Ordinului Arhitecţilor din România.


 
Arhitectul Răzvan Calotă se ocupă din septembrie 2015 de acest proiect, început cu desfiinţarea pergolei de la parcare. Foarte interesant este că, în aceeaşi zonă apropiată hotelului Caraiman, Primăria Constanţa a fost nevoită, prin hotărâre judecătorească, să vândă aproape 15.000 de metri pătraţi de teren unei firme cu acţionariat cipriot - SC Black Sea Special Purpose Entity SRL. Tot în zonă, o altă firmă celebră deţine terenuri sau cel puţin a deţinut în momentul în care a fost întocmită harta pe care o are municipalitatea: SC Holland Development Group SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii