Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:04 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Cîju, fostul șef de la Administrația Piețelor din Constanța, dorește să ridice o vilă turistică în Mamaia

ro

30 Dec, 2022 00:00 2360 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul firmei investitoare.
 
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de compania Ambrosiana SRL, controlată de omul de afaceri, Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Consolidare, recompartimentare, repoziționare spațiu comercial existent în parcelă, etajare cu 3 etaje cu destinația de vilă turistică și alimentație publică, realizare subsol, extindere imobil rezultat S+P+3E cu pergolă cu sistem retractabil de acoperire, delimitare perimetrală cu panouri de sticlă retractabile și os”, propus a fi amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Stațiunea Mamaia, zona A1, zona Perla (Complex Comercial Select) și Bdul Mamaia nr.326D.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul firmei investitoare.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Amintim că în octombrie 2021, Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța, a solicitat eliberarea unui certificat de urbanism de la Primăria Constanța, prim firma Ambrosiana SRL, pentru o investiție în stațiunea Mamaia, zona Perla. Prin CU 3070, din 4 octombrie 2021, Ambrosiana SRL a solicitat consolidarea spațiului comercial de la parter, existent și etajarea cu 3 etaje – locuințe colective. Municipalitatea a respins cererea constănțeanului, „întrucât nu se încadrează în funcțiunea stabilită conform planului de Reglementări Urbanistice -structuri de primire turistică cu funcțiuni de cazare turism (hoteluri, hoteluri-apartament, moteluri, vile turistice, pensiuni turistice sau alte structuri de cazare turistică)”.
 
Amintim că municipalitatea a eliberat Certificatul de Urbanism cu nr. 200 din data de 19 ianuarie 2021, pentru Vasile Cîju, aferent investiției imobiliare de pe bulevardul Mamaia, zona Dolce Vita, pentru construire imobil P+1E cu funcțiunea de alimentație publică.
 
Vasile Cîju, fostul şef al Administraţiei Pieţelor din Constanţa, a mai avut investiții imobiliare alături de firma Ambrosiana SRL. În 2018, a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un bloc de două etaje pe care îl va ridica în staţiunea Mamaia, zona Cazinoului.

 
Ambrosiana SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Societatea a fost înființată în anul 2001, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Oborlui, nr. 45. Asociat unic și administratorul firmei este Vasile Cîju. În anul 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 203.398 lei, cu un profit de 441.902 lei.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și:

Vasile Cîju, fost șef la Administrația Piețelor din Constanța, răspuns negativ de la primărie. Voia bloc de locuințe

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii