Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:01 24 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uni Dalid Star 2000 SRL, undă verde de la APM Constanţa pentru supraetajarea vilei Mimoza, situată în Eforie Nord

ro

25 Oct, 2018 00:00 496 Marime text
Uni Dalid Star 2000 SRL, care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Clădire turistică S+P+3e - extindere şi supraetajare vilă turistică existentă P+1e (vila Mimoza)“, amplasată în Eforie Nord, a primit răspuns de la APM.
 
Astfel, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurilor aferente proiectului „Clădire turistică S+P+3e - extindere şi supraetajare vilă turistică existentă P+1e (vila Mimoza)“. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 - 13.00.
 
Astfel, conform documentaţiei, hotelul este localizat în Eforie Nord, jud. Constanţa, bulevardul Tudor Vladimirescu. Se propune extinderea cu S+P+3E şi supraetajarea cu două niveluri a construcţiei existente P+1E, cu funcţiunea propusă de hotel. Se va modifica regimul de înălţime existent de P+1E în regimul de înălţime S+P+3E. Amplasarea clădirii propuse pe proprietatea în studiu, cu funcţiunea de hotel, cu regimul de înălţime propus de S+P+3E, se face astfel: faţă de limita de proprietate dinspre stradă, bd. Tudor Vladimirescu - vest - min. 3.00 m, faţă de limita laterală de proprietate din stânga - nord - min. 3.95 m, faţă de limita laterală de proprietate din dreapta - sud - min. 79 cm, faţă de limita de proprietate dinspre faleză - est - min. 3.00 m.
 
Pe proprietate există o clădire cu regimul de înălţime P+1E, cu funcţiunea de vilă turistică. Conform solicitării beneficiarului, construcţia existentă se va fi extinde şi supraetaja, iar hotelul propus va avea următoarele suprafeţe: o suprafaţă construită totală rezultată de 403 mp, şi o suprafaţă desfăşurată totală rezultată de 1514 mp, un regim de înălţime propus subsol+parter+3etaje.
 
Imobilul propus, în urma modificărilor, extinderilor şi supraetajării, va avea funcţiunea de hotel. Accesul principal în acesta se va păstra în continuare din faţada principală dinspre bd. Tudor Vladimirescu. La nivelul subsolului vor fi amplasate: hol subsol, cameră frigorifică, spaţiu tehnic, 2 spaţii de depozitare. La nivelul parterului vor fi amplasate: hol primire recepţie, oficiu, grupuri sanitare, restaurant, bucătărie cu vestiare pentru angajaţi, hol parter, oficiu/birou, 4 camere cu băi proprii.
 
La etajul 1 vor fi amplasate: hol etaj 1, 10 camere cu băi proprii, 2 apartamente cu dormitor, living şi baie, terase exterioare. La etajul 2 vor fi amplasate: hol etaj 2, 14 camere cu băi proprii, oficiu, terase exterioare. La etajul 3 vor fi amplasate: hol etaj 3, 9 camere cu băi proprii, oficiu, terase exterioare.
 

Despre Uni Dalid Star 2000

 
Uni Dalid Star 2000 a luat fiinţă în anul 1998, cu sediul social în sat Mărăcineni, comuna Mărăcineni, judeţul Argeş. Capitalul social subscris este de 1.100.000 lei, iar asociaţi sunt Liliana Daniela Bumbaru şi Daniel Bumbaru, fiecare având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Cei doi au şi calitate de administratori ai firmei. Activitatea principală a societăţii este comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc.
 
Firma mai are un sediu secundar la Eforie Nord, în oraşul Eforie, unde au loc activităţi de cazare, dar şi în satul Geamăna, judeţul Argeş, unde sunt desfăşurate activităţi comerciale. În anul 2015, firma a avut un profit de 365.000 de lei, cu un număr de 10 salariaţi, iar cifra de afaceri a fost de 5.017.344 lei. Pentru anul 2016, societatea a raportat un număr de 11 salariaţi, cu o cifră de afaceri de 6.378.497 lei şi un profit de 728.104 lei. În anul 2017, societatea a avut un număr de 12 salariaţi, cu un profit de 542.564 lei, iar cifra de afaceri a fost de 6.333.172 de lei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii