Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:50 22 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru realizarea unei platforme pentru depozitare, amenajată în Portul Constanţa

ro

27 Sep, 2019 00:00 1720 Marime text

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar unei investiţii realizate de Predilect Cargo SRL
 
Pe data de 25 septembrie, municipalitatea a emis autorizaţia de construire nr. 1624, pentru „Amenajare platformă, construire corp 1 - hală metalică parter cu destinaţia de depozit şi corp 2 - construcţie metalică p+1e cu destinaţia de spaţiu depozitare la parter şi spaţiu birou la etaj“. Platforma va fir realizată în Portul Constanţa, parcela M1.
 
Reamintim că Predilect Cargo SRL solicitase de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru amenajarea unei platforme în Portul Constanţa.În acest sens, Predilect Cargo SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Amenajare platformă, construire Corp 1 - hală metalică parter, cu destinaţia depozit şi Corp C 2 - construcţie metalică P+1 etaj cu destinaţia de spaţiu depozitare la parter şi spaţiu birou la etaj“. Ulterior, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 

Predilect Cargo SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2007, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Predilect Cargo SRL este controlată de Roşu Andreea Elena, cu 96% din capitalul social, şi Luca Andreea, cu 4% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de manipulări, este Roşu Andreea Elena.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: Năvodari, Centrul de Afaceri Năvodari; municipiul Constanţa, Incinta Portului Constanta Sud Agigea, Platforma Digului de Sud; Năvodari, strada Stadionului; Năvodari, strada D17; municipiul Constanţa, Incinta Port Constanta, Dana 131; municipiul Constanţa, Incinta Portului Constanta Sud Agigea, Incinta 1A, Lot 16.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 448 lei. De asemenea, în anul 2016, firma a avut 4 salariaţi, cifră de afaceri de 562.325 lei şi un profit 208.980 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 17 de salariaţi, cifră de afaceri de 2.795.955 lei şi un profit de 985.557 lei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii