Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru blocul de 12 etaje din stațiunea Olimp. Cine sunt investitorii

ro

12 Jan, 2021 00:00 6182 Marime text
 
  • Vogh Olimp SRL ridică un bloc de 12 etaje în stațiunea Olimp
  • Firma este controlată de o altă societate din București
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al firmei SC Vogh Olimp SRL.
 
„Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil cu spații pentru locuințe de vacanță, alimentație publică, servicii și comerț *Sp+P+11+12E*, împrejmuire teren și racord la utilități, cu respectarea reglementarilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism”, amplasat în municipiul Mangalia, localitatea Olimp, Minigolf Crisana S1+S2, complex Banat, județul Constanța.
 
Titular al proiectului este SC Vogh Olimp SRL, cu sediul în municipiul București, str. Prof. Ion Ursu nr. 32, cam. 1.
 
 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 13.01.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).
 
Vogh Olimp SRL a fost înființată în anul 2013, cu sediul social în București, Sector 2. Capitalul social al firmei este de 400 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, valoarea fiecăreia fiind de 20 de lei. Asociat unic este Certion Asset Advisers SRL, societate cu sediul în București, pe aleea Alexandru, iar administrator este Andrei Drăghicescu.  Activitatea principală a societății constă în dezvoltare imobiliară.
 
Pentru anul 2019, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 120.000 de lei, cu un profit de 80.575 lei.
 
Citește și:

O firmă din București edifică o clădire de 12 etaje la Olimp, județul Constanța

  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii