Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru un nou bloc de patru etaje pe strada Mihai Viteazu din Constanța

ro

09 Mar, 2023 00:00 1528 Marime text
  • Amintim că, în toamnă,Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Cheșpi Tagedin
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Digital Plast SRL, prin Cheșpi Tagedin.
 
Mediul a decis că nu trebuie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru „Construire imobil apartamente cu spațiu comercial D+P+4E și spațiu comercial p+1e, împrejmuire teren, organizare de șantier și amplasare firmă luminoasă”, în judeţul Constanţa, mun. Constanța, str. Mihai Viteazu nr. 67.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că, în toamnă,Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Cheșpi Tagedin pentru Digital Plast SRL, care dorește să investească imobiliar în municipiu. Prin CU 2192 din data de 7 septembrie 2022, firma dorește să edifice un bloc, pe strada Mihai Viteazu nr. 67, cu regim de înălțime D+P+4E și spațiu comercial P+1E, împrejmuire teren, organizare de șantier și amplasare firmă luminoasă. Documentul este valabil 12 luni.
 

Digital Plast SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2002, cu sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 104, județul Constanța. Conform codului CAEN, firma se ocupă de „ Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing”. Conducerea firmei este asigurată de asociații Ablachim Ghiuzin, Cheșpi Faysal Eldin, Cheșpi Fettah Erben, Cheșpi Tagedin, fiecare cu câte 25%. Tagedin Cheșpi este administratorul firmei. În anul 2021, firma a raportat un salariat, la o cifră de afaceri de 154.436 lei, cu o pierdere de 99.710 lei.
 
Tagedin Cheșpi apare și în firmele ARC Forte SRL, Balcan Expres SRL, Consens Company SRL, Corsa International Company SRL, Corsa International Change Office SRL, Taygetus  E SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Digital Plast ridică un bloc de patru etaje, pe strada Mihai Viteazu din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii