Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru ridicarea unui hotel la Eforie de către Hamsia de Aur SRL

ro

08 Jul, 2021 00:00 1334 Marime text
  • Hamsia de Aur SRL a primit undă verde de la mediu pentru construirea unui hotel la Eforie
  • Imobilul va avea două etaje și va fi poziționat în Eforie Sud
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul societății Hamsia de Aur SRL.
 
Este vorba de  „Construire Hotel D+P+2E și împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanța, orașul Eforie, localitatea Eforie-Sud, str.Faleza, FN-lot A, titular fiind Hamsia de Aur SRL.
 
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
 

Hamsia de Aur SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Hamsia de Aur SRL are sediul social în Călărași, pe strada Zefirului. A fost înființată în anul 2017, având un capital social de 400 de lei. Asociați sunt Asociația Egomundi, cu o participare la beneficii și pierderi de 60%, reprezentată de Marian Dumitru, și de Marian Dumitru, asociat cu o cotă de participare de 40%, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Activitatea principală a societății, conform codului CAEN, este „Restaurante”. În anul 2019, a raportat un număr de 3 salariați, la o cifră de afaceri de 448.738 lei, profitul fiind de 108.504 lei. Pentru anul 2020, firma a raportat 3 salariați, la o cifră de afaceri de 84.034 lei, cu un profit de 4.330 lei.
 
Conform Confidas.ro, Asociația Egomundi, cât și Marian Dumitru mai sunt asociați în firma Arcadia Ego SRL.
 
Citește și:

Hamsia de Aur SRL ridică un hotel în Eforie Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii