Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hamsia de Aur SRL ridică un hotel în Eforie Nord

ro

25 Dec, 2020 00:00 1484 Marime text
  • Societatea Hamsia de Aur SRL a primit undă verde de la APM pentru ridicarea unui hotel în Eforie Nord
  • Hotelul va avea două etaje, conform proiectului depus
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar din stațiunea Eforie Nord, titular fiind Hamsia de Aur SRL.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire Hotel D+P+2E şi împrejmuire teren”, amplasat în județul Constanţa, oraşul Eforie, localitatea Eforie-Sud, str.Faleza, FN-lot A.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, intre orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 

Hamsia de Aur SRL, în datele Registurlui Comerțului

 
Hamsia de Aur SRL are sediul social în Călărași, pe strada Zefirului. A fost înființată în anul 2017, având un capital social de 400 de lei. Asociați sunt Asociația Egomundi, cu o participare la beneficii și pierderi de 60%, reprezentată de Marian Dumitru, și de Marian Dumitru, asociat cu o cotă de participare de 40%, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Activitatea principală a societății, conform codului CAEN, este „Restaurante”. În anul 2019, a raportat un număr de 3 salariați, la o cifră de afaceri de 448.738 lei, profitul fiind de 108.504 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii