Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru platforma betonată din incinta fabiricii de ciment din Medgidia, județul Constanța

ro

20 Mar, 2024 14:50 792 Marime text
Sursa foto PixabayAgenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare ce vizează un proiect dezvoltat de ROMCIM SA.

Așadar, nu trebuie să fie efectuată evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția “Extindere platformă betonată/balastată corp C21, amplasare stație mobilă de betoane, containere pentru spațiu administrativ și laborator“, propus a fi amplasat în municipiul Medgidia, strada Poporului nr. 1, lot 1/1, incinta Romcim SA.

Romcim, o companie aparținând Grupului CRH, este unul din cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții din România. ROMCIM deține fabricile de ciment din Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare în Târgu Jiu, 2 terminale de ciment, 18 stații de betoane, 9 cariere, 5 balastiere și un depozit de agregate.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului ROMCIM SA, din municipiul București, strada Emanoil Porumbaru nr. 93-95, etaj 1-5.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre ROMCIM SA

 
Firma este fondată în anul 1991, cu sediul social în București, pe strada Charles de Gaulle. Acționari sunt CRH Romania Holdings UK LTD, care este o societate înființată în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cât și o listă de persoane fizice.
 
Administratori sunt Aubet Frederic Francois Emile și Bogacz Marius Tomasz.

În anul 2021, firma cu 781 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de peste 1,3 miliarde lei, cu un profit de 190 milioane lei. Pe 2022, firma, cu 95 de salariați, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,7 miliarde lei și un profit de peste 200 milioane lei.
 
Aubet Frederic Francois Emile mai apare ca administrator în Sapphire Energy SRL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și:

Investiții Constanța
Platforma betonată din incinta fabiricii de ciment din Medgidia, extinsă de Romcim SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii