Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru o investiție a Consal Trade Cariere SRL, la Nicolae Bălcescu

ro

07 Mar, 2023 16:10 1593 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru firma Consal Trade Cariera SRL, firmă cu sediul în Nicolae Bălcescu.

Mediul a decis că nu trebuie făcută evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „ÎNFIINȚARE CAPACITATE DE PRODUCȚIE ENERGIE ELECTRICĂ DIN SURSE REGENERABILE”, propus a fi realizat în județul Constanța, com. Nicolae Balcescu, parcela A672/7; parcela A672/6; parcela A672/8.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Consal Trade Cariera SRL

   
În anul 2021, firma a raportat 63 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 12,2 milioane lei, cu un profit de 3,16 milioane lei. Este înființată în anul 2009 și are sediul social în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu, pe strada Carierei nr. 5. Asociați în firmă sunt Votina Trading Limited – 80%, firmă cu sediul în Cipru și Ștefania Chicheanu, care deține restul de 20%. Răzvan și Ștefania Chicheanu sunt administrator.
 
Conform confidas.ro, Răzvan Chicheanu mai apare în companiile Perfect Star SRL, Carpatica Impex SRL și în Mariana Com Turist SRL
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii