Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un om de afaceri constănțean dorește să realizeze o investiție la Cobadin. A depus memoriul tehnic la APM Constanța

ro

16 Feb, 2023 10:18 6791 Marime text
foto: pexels La Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a fost depus un proiect pentru întocmirea unui PUZ pentru servicii, depozitare, mică industrie, de către investitorul Corneliu Mihai Belcea.
 
Memoriul de prezentare are ca scop introducerea în intravilan adiacent intravilanului existent și studierea unui teren de 5.000 mp, precum și relația acestuia cu zona limitrofă, în comuna Cobadin, județul Constanța.
 
Zona studiată este ocupată de un teren agricol, nu se găsesc rețele de utilități. Regimul de înălțim pe teren ar putea varia de la parter până la P+1 etaje, iar înălțimea construcțiilor va fi de cel mult 30 de metri, cu un procent de ocupare al terenului de 60%.
 
Construcțiile pot fi executate fie pe structură de beton armat, fie pe structură metalică cu închideri din panouri. Conform HG 525/1996, o suprafață de 20% din suprafața terenului – 1.000 mp, va fi amenajată cu spații verzi și plantație.
 
Despre Eurostore Distribution SRL
 
Corneliu Mihai Belcea deține 60% din capitalul social al firmei Eurostore Distribution SRL, iar Vlad Valentin Belcea deține 40%. Corneliu MIhai Belcea este și administratorul societății amintite. Înființată în anul 2015, firma are sediul în Cumpăna, pe strada Marco Polo. În anul 2021, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 1,70 milioane lei, cu un profit de 779.473 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii