Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:17 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou supermarket va fi ridicat în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cine sunt investitorii (document)

ro

07 Dec, 2017 00:00 7823 Marime text
Primăriei Constanța i-a fost solicitată emiterea certificatului de urbanism în vederea construirii unui complex comercial pe bulevardul Aurel Vlaicu, lot 2/2, cu acces din strada Anton Cehov.
 
Potrivit documentației tehnice depuse la Primăria Constanța, solicitarea a fost făcută de Reinvest Trade Service SRL pentru Vlaicu Development SRL. Precizăm că societatea Reinvest Trade Service SRL se numește, în prezent, potrivit datelor prezentate de Registrul Comerțului, RC Europe Development SRL.
 
 
Proiectul „Construire complex comercial, stand de vânzare Imbiss, parcări, racord stradal, amenajare accesuri, drumuri de circulație incintă, branșamente, utilități, împrejmuire, amenajare provizorie, organizare de șantier, pilon publicitare, panouri publicitare, amplasare post Trafo“ aparține beneficiarului Vlaicu Development SRL. Terenul propus pentru dezvoltare se află în intravilanul localității Constanța, în zona nord-vestică a orașului, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. lot 2/2.
 
Conform extrasului de carte funciară, terenul cu numărul cadastral 201545, pe care se propune amplasarea unui magazin de tip supermarket, are o suprafață de 23.573 mp. Vecinătățile terenului studiat sunt: la nord - proprietăți private, la sud - bulevardul Aurel Vlaicu, la est - strada Anton Cehov, iar la vest - proprietăți private. Investiția propusă reprezintă un centru comercial de tip supermarket pentru vânzare en-detail de produse alimentare și nealimentare, după proiect-tip, în cadrul căruia sunt delimitate diferitele zone funcționale: spațiu de tip windfang, ca spațiu-tampon de acces în magazin; zonă alee cu magazine și toalete publice; zona spațiilor comerciale și de autoservire pentru produse alimentare și nealimentare, organizat pe sortimente; zona caselor de marcat, zona depozitelor produselor alimentare și nealimentare, camere frigorifice și de congelare, cu funcțiunile conexe (andocare, rampă aprovizionare, recepție marfă); spații administrative, dar și spații tehnice.
 
Profilul de activitate al complexului este desfacerea produselor alimentare, semipreparate - ambalate și industriale în sistem autoservire. Programul prevede clădirea complexului pe parter și etaj 1 parțial, cu toate funcțiunile incluse; platformă de parcare, accesuri auto (de aprovizionare și la parcare), accesuri pietonale, amenajări exterioare, semnal publicitar. Se mai prevăd amenajări pentru cărucioare de aprovizionare și parcaj pentru biciclete, acoperite. Regimul de înălțime al halei este parter + etaj 1 parțial. Depozitul pentru ambalaje, rampa de colectare a deșeurilor vor fi amplasate pe partea nordică a terenului cu acces din strada Anton Cehov. Construcția va avea și o zona de andocare - descărcare și întoarcere tiruri.
 
În această zonă tehnică a clădirii propuse va fi poziționată rezerva de apă pentru incendiu, un rezervor subteran, care va asigura alimentarea instalației din cadrul hipermarketului și a hidranților exteriori din întreaga incintă a ansamblului comercial.

Vlaicu Development SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2004, firma are sediul social în municipiul Constanța. Societatea este în insolvență, sub incidența Legii nr. 85/2014. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părți sociale. Societatea este deținută de Templum Plus SRL, cu 97,5% din capitalul social, reprezentă de Gherasim-Tănase Mihaela-Elvira, și Expo Fair & Trade SA, cu 2,5% din capitalul social. Administrator judiciar este IS-ROM SPRL. Vlaicu Development SRL desfășura activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
La rândul său, societatea Templum Plus SRL a fost fondată în anul 2002 și are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Asociații societății sunt Lupu Nicolae, născut pe 10.04.1971, în București, cu 10% din capitalul social, Ionescu Valentin Gheorghe, născut în 28.03.1967, în Corbeni, județul Argeș, cu 90% din capitalul social. Ionescu Valentin Gheorghe este administratorul firmei, care desfășoară activități de fotocopiere, de pregătire a documentelor și alte activități specializate de secretariat.

RC Europe Development SRL (fosta Reinvest Trade Service SRL), în datele Registrului Comerțului

Firma a luat ființă în anul 2010 și are sediul social în municipiul București. Capitalul social subscris, de 4.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 200 de lei. RC Europe Development SRL este deținută de RC Europe AS, cu sediul în Cehia. Persoane împuternicite sunt: Miloslav HartmanProkop Jan, Rati Andrei. RC Europe Development SRL desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta documentația depusă la Primăria Constanța.

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii