Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:46 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru incubatorul de afaceri de pe strada Celulozei din municipiul Constanța

ro

17 Feb, 2021 00:00 1275 Marime text
  • Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Celulozei și proprietăți private, lansat în dezbatere publică
  • Obiectivul PUZ-ului constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat
  • Inițiatorii PUZ-ului sunt Masstudio SRL și Project Resolv Consulting SRL
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri până la 21.02.2021
  • În 2018, societatea Masstudio SRL a solicitat aviz de oportunitate pentru elaborarea PUZ-ului
  • Terenul vizat are o suprafață de 2.594,16 mp, și aparține în cotă-parte de ½ societății Project Resolv Consulting SRL și în cotă parte de ½ societății Masstudio SRL

Un nou Plan Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Celulozei și proprietăți private, conform avizului de oportunitate nr. 146110 din 01.10.2018 a fost lansat în dezbatere publică.
Imobilul care a generat PUZ-ul se află pe strada Celulozei nr.5-7 în municipiul Constanța.
Obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în teritoriul studiat.
Inițiatorii PUZ-ului sunt Masstudio SRL și Project Resolv Consulting SRL.
 
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile pe site-ul primăriei municipiului Constanța privind intenția de elaborare a PUZ-ului, în perioada, 16.02.2021 - 21.02.2021, la adresa de email: primarie@primaria-constanta.ro, la Serviciul Strategii și Planificare Urbană, vezi secțiunea "documente".
 
În 2018, societatea Masstudio SRL a solicitat de la Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța aviz de oportunitate pentru elaborarea PUZ-ului pentru reglementarea terenului situat pe strada Celulozei nr. 5-7.
 
Terenul vizat are o suprafață de 2.594,16 mp, este identificat cu numărul cadastral nr. 206124 și aparține în cotă-parte de ½ societății Project Resolv Consulting SRL și în cotă parte de ½ societății Masstudio SRL. Vecinătățile terenului sunt: la nord - SC Palas SA, la sud - strada Celulozei, la est - SC Spot Nav SRL și SC Palas SA, iar la vest - SC Rico SRL. Pe acest teren, Masstudio SRL dorește reconversia halei existente de pe sit, având în prezent regim de înălțime parter în laborator de cercetare P+1 etaje, dar și supraetajarea și extinderea cu o clădire de birouri (corp A, B și C) cu destinația de incubator de afaceri, cu regim de Sp+P+4 etaje+5 etaje, ce urmează a fi realizat pe fonduri europene.
 
Reamintim că societățile Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL au obținut, pe data de 25 iulie 2018, un act important de la Primăria Constanța.
Mai exact, este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 2843, care presupune „Construire două corpuri administrative cu regim de înălțime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția este realizată pe strada Celulozei nr. 5-7 din municipiul Constanța.
 
Citește și:


Incubator de afaceri pe strada Celulozei din municipiul Constanța. PUZ elaborat de investitor pentru reglementarea terenului (document)

Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL, undă verde de la Primăria Constanța pentru un imobil de cinci etaje. Unde va fi ridicat
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii