Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas pentru construcția magazinului Hornbach la Constanța

ro

16 Feb, 2022 00:00 2642 Marime text
  • Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în satul Domnești, comuna Domnești, pe strada Hornbach
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Hornbach Centrala SRL.  
 
Acordul de Mediu este cerut pentru proiectul „Construire imobil parter cu funcțiunea de magazin retail, construcții anexe (post trafo, gospodărire incendiu), amenajări exterioare incintă-sistematizare verticală(platformă parcare, parcări electrice, spații verzi, drumuri, trotuare, accese auto, pietonale, racorduri la drumurile publice, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare (totemum publicitar, casete luminoase, panouri publicitare pe fațadele clădirii și în parcare), rastel în parcare, rețele instalații în incintă și organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, b-dul Aurel Vlaicu, nr. 158, lot 2, județul Constanța.
 
Certificatul de Urbanism nr. 2609 din 03.09.2021, emis de Primăria municipiului Constanța nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „bransare la utilitati intrucat conform prevederilor Legii nr. 50/1991 modificata prin Legea nr. 7/2020 art. 11 alin.(7) –„se pot executa fara autorizatie de construire:e) lucrari de bransamente si racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitara existenta in zona, cu acordul/autorizatia administratorului drumului.( Administratorul drumului este SC Confort Urban SRL)”.
 
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre Hornbach Centrala SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2010, cu sediul social în satul Domnești, comuna Domnești, pe strada Hornbach, din județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Hornbach Baumarkt GMbH, cu sediul social în Austria, cu o cotă de participare de 98,31% și Hornbach Baumarkt Aktiengesellschaft, care are o cotă de participare de 1,67%.  Administrator sunt Claudia Anca Ioan, Horia Rusu Mugurel, Adriana Mihaela Zaharia, iar împuterniciți sunt Manfred Georg și Thomas Wieder.
 
În anul 2020, firma a raportat 842 de salariați, la o cifră de afaceri de 1.075.180.993 lei, cu un profit de 47.344.792 lei. Compania Hornbach Centrala S.R.L. a încheiat 8110 contracte de achiziții publice in valoare totală de 5.310.309,02 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O nouă autorizație de construire pentru viitorul magazin Hornbach de la Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii