Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou magazin LIDL va fi construit în municipiul Constanța!

ro

22 Feb, 2023 13:29 8545 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat un nou certificat de urbanism pentru o investiţie în municipiul Constanţa, investiţie ce se va concretiza prin construirea unui magazin LIDL, pe strada Ion Roată, în imediata vecinătate unde se edifică un hipermarket Kaufland. Astfel, în zona aceea, se vor construi două astfel de centre comerciale.

Cel mai recent document, eliberat pe 22 februarie 2023, vizează strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/1, lot 2, cu acces din lot 1. Este vorba de „CONSTRUIRE MAGAZIN COMERCIAL RETAIL P+1E, CONSTRUCȚII ANEXE (GOSPODĂRIE DE APĂ DE INCENDIU, ÎMPREJMUIRE TEREN, AMENAJĂRI EXTERIOARE (SISTEMATIZARE VERTICALĂ A TERENULUI, PARCAJE, STAȚII ÎNCĂRCARE VEHICULE ELECTRICE, COPERTINE PARASOLARE, ALEI ȘI PLATFORME CAROSABILE, SPAȚII VERZI, ILUMINAT), AMENAJARE CĂI DE ACCES RUTIER ȘI PIETONAL, REȚELE TEHNICO-EDILITARE ÎN INCINTĂ, AMPLASARE POST TRAFO, AMPLASARE OBIECTE ȘI SEMNALE PUBLICITARE ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”. Documentul este valabil 12 luni și vizează edificarea unui magazin LIDL.

Amintim că în ianuarie a fost emisă autorizația de construire pentru magazinul Kaufland. Prin AC 63 din data de 12 ianuarie 2023, investitorii vor construi un hypermarket Kaufland cu regim de înălțime Parter+etaj, pe strada Ion Roată nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4. Documentul face următoarea precizare: „CONSTRUIRE HYPERMARKET KAUFLAND CU REGIM DE INĂLȚIME PARTER+ETAJ, AMPLASARE CONTAINER RECICLARE, CONTAINER IMBISS (FAST FOOD), CORT IMBISS (FAST FOOD), POST TRAFO, BAZIN REZERVA INCENDIU, BAZIN RETENTIE, UMBRIRE PARCARE, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA (RAMPA DE ANDOCARE, PLATFORMA PARCARE, SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE, PADOCURI CARUCIOARE) IMPREJMUIRE, TOTEM SI ELEMENTE DE SEMNALISTICA PUBLICITARA, ACCESE RUTIERE SI PIETONALE, RACORDURI LA DRUMURILE PUBLICE SI ORGANIZARE DE SANTIER”. Amintim că în octombrie, conform Comisiei Naționale de Arheologie, a fost aprobată cererea pentru autorizația de cercetare arheologică preventivă construire hypermarket Kaufland, în Constanța, str. Ion Roată, nr. 3, lot 1/1/2 și lot 4, jud. Constanța, instituția solicitantului: MINA Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii