Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou hotel, la Eforie Nord! Cine este investitorul

ro

08 Dec, 2020 00:00 3097 Marime text
  • O nouă investiție este anunțată la Eforie Nord
  • Zoița Cartuna va ridica un hotel de 3 etaje pe al. Vraja Mării din localitate
  • APM Constanța a decis că nu este necesară efectuarea impactului asupra mediului

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară în Eforie.

„Nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” a fost decizia APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire hotel Sp+P+3E și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în oraș Eforie, loc. Eforie Nord, Al. Vraja Mării, lot D/lot B, jud. Constanța.

Investiția o are ca titular pe Cartuna Zoița.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Conform memoriului de prezentare, depus la APM Cosntanța, este vorba de un imobil cu un regim de înălțime S+P+3E, având funcțiunea de hotel care va fi sezonier pe timp de vară. Spațial, clădirea este un monovolum cu o înălțime maximă de 16.60 metri. Accesul la teren se face atat pietonal cât și auto de pe latura de nord din aleea Pietonală.

Costul total de investiție este de 2.781.864 lei. Perioada de implementare este de 36 de luni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii