Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:55 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Un nou act pentru blocul de patru etaje ridicat de Şoimul SRL în cartierul Km 5

ro

16 Feb, 2017 00:00 761 Marime text
SC Şoimul SRL a mai făcut un pas pentru realizarea investiţiei imobiliare din cartierul Km 5. Este vorba despre Autorizaţia de construire nr. 116, emisă pe data de 15.02.2017 de către Primăria Constanţa pentru „Construire imobil P+4E locuinţe colective opt apartamente cu trei camere“. Blocul de locuinţe va fi realizat pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 7A.
 
Terenul pe care va fi ridicat imobilul are o suprafaţă totală de 300 mp, deţinut în proprietate de solicitant. Amplasamentul are dimensiunile generale de cca 15 x 30 m şi se învecinează la nord-est cu strada Prel. Sg. N Grindeanu, iar la sud-est, sud-vest şi nord-vest, cu proprietăţi private. Pe acest lot se va amenaja un imobil de locuinţe colective având suprafaţa construită de 200 mp (proiecţie).
 
Conform proiectului, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, construcţia va avea opt apartamente cu trei camere, la nivelele supraterane de peste parter, parcare (zece locuri) în interiorul lotului - nouă cu acces din aleea interioară şi unul cu acces direct din strada Prelungirea N. Grindeanu - şi casa scării, în cadrul parterului. Organizarea de şantier se va amenaja în interiorul lotului propriu, în suprafaţă de 300 mp.
 
Potrivit memoriului, suprafaţa construită va ocupa 200 mp, respectiv 66,7% din teren, suprafaţa desfăşurată a clădirii va avea 1.000 mp, cu o suprafaţă utilă de 679,72 mp, iar spaţiul verde va ocupa 152 mp. Clădirea va avea fundaţii de beton armat, cadre de stâlpi, grinzi din beton armat şi plăci din acelaşi material de construcţie. Investiţia va fi realizată pe persoană juridică, societatea având ca obiectiv construirea a opt apartamente cu spaţii pentru parcare aferente. Constructorul îşi justifică necesitatea proiectului spunând că investiţia este oportună datorită cererii de piaţă privind locuinţele noi, cu standard calitativ corespunzător normelor în vigoare. 

Despre Şoimul SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, societatea Şoimul SRL funcţionează din 1991 în Constanţa, pe strada Breaza nr. 12. Capitalul social al firmei este de 19.200 de lei, integral vărsat în 1.920 de părţi sociale. Asociat în firmă este Ion Cătălin Pănculescu, care are şi funcţia de administrator. Activitatea principală a societăţii constă în „fabricarea de uşi şi ferestre din metal“. Pe 3 mai 2016, SC Şoimul SRL, prin Ion Pănculescu, a obţinut Certificatul de urbanism numărul 1559, pentru construirea unui imobil P+4E pe adresa Prelungirea Sg. N. Grindeanu, în zona Km 5, lot 3, nr. cadastral 244305, Constanţa.

Citeşte şi: 

O nouă investiţie se va construi în cartierul Km 5! Cum va arăta blocul de apartamente

Ti-a placut articolul?

Comentarii