Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un investitor vrea să construiască o fermă agricolă la Nicolae Bălcescu

ro

11 Mar, 2020 00:00 2325 Marime text

Valentin Constantinescu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un document pentru emiterea avizului de mediu necesar întocmirii regulamentului de urbanism aferent PUZ - introducere în intravilan pentru zonă înființare exploatație agricolă (sediu fermă, anexe, împrejmuire), în județul Constanța.


Obiectul prezentei documentații îl constituie studierea (introducerea în intravilan și reglementarea) unui teren în suprafață de 13.000 mp (parcela A589/1/1), precum și a relației acestui teren cu zona imediat limitrofă lui. În prezent, terenul este arabil. Întreaga zonă ce urmează a fi studiată este ocupată de teren agricol și este lipsită de orice construcții. În sudul parcelei studiate, la 20 m, se află limita intravilanului localității Nicolae Bălcescu.


Terenul urmează a fi introdus în intravilan pentru realizarea unei ferme agricole. Amenajările vor include: împrejmuirea terenului și porți de acces auto și pietonale (accesul se va realiza pe latura de sud, din DE 589/2), cântar basculă cu birou anexă, hale de depozitare cereale, adăpost de utilaje agricole, spații administrative/pentru personal.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii