Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:08 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un investitor din Hârșova a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu. Dorește să amenajeze un cort pentru evenimente

ro

21 Oct, 2019 00:00 888 Marime text

Ali Merin a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare pentru elaborare PUZ – amplasare cort evenimente, construire anexă parter și împrejmuire teren. Documentația a fost întocmită pe baza certificatului de urbanism emis de Primăria Orașului Hârșova în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor în construcții privind autorizarea lucrărilor de construcții, precum și a Legii nr. 350/2001, privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare.


Terenul se află în extravilanul orașului Hârșova și este identificat prin numărul cadastral 102096, înscris în cartea funciară a orașului Hârșova. Terenul însumează o suprafață totală de 6.000 mp și se află în proprietatea privată a lui Ali Emrin. Funcțiunea propusă de servicii/alimentație publică este în acord cu specificul zonei și cu activitatea desfășurată în zonă.


În prezent, zona prezintă un caracter destructurat din punctul de vedere al funcțiunilor și al aspectului urbanistic general – terenurile aflate în imediata vecinătate a amplasamentului studiat prezentând funcțiuni diferite: locuințe colective, spații comerciale, servicii, arabil.


Pe terenul studiat, în acord cu zonificarea funcțională existentă în zonă, se dorește realizarea unui imobil compus din două corpuri de clădire, primul fiind un cort pentru evenimente (sala) și al doilea o anexă la cort având spații tehnice cu funcțiunea de bucătărie pentru restaurant și grupuri sanitare.


Având în vedere acest aspect, precum și tendințele din zona de dezvoltare a serviciilor și comerțului și potențialul zonei pentru dezvoltarea activităților din sectorul terțiar - accesibilitate foarte bună, proximitatea zonei, existența utilităților, beneficiarul consideră oportună investiția propusă.


Citește și:

Mai multe spaţii, amenajate de administraţia publică locală în oraşul Hârşova (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii