Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil din stațiunea Venus crește pe verticală. Firma Club Razelm SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanța

ro

11 Apr, 2024 12:57 466 Marime text
  • Club Razelm SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru supraetajarea u nui imobil din staținea Venus.
  • Asociat unic al firmei Club Razelm SRL este Ropotă Adrian.
 
Club Razelm SRL va mai adăuga un etaj imobilului din Complexul Razelm, strada Gheorghe Tutuianu. În acest sens, societatea a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu.
 
Ulterior, Agenția Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Extindere pe verticala P+2e la imobil existent structură de cazare P+1e și recompartimentare interioară corp C3” amplasat în municipiul Mangalia, Stațiunea Venus, Complex Razelm, strada Gheorghe Tutuianu nr. 1E, județul  Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23, judetul Constanța şi la sediul titularului Club Razelm SRL, cu sediul în municipiul Mangalia, Șoseaua Constanței nr. 19, bl. Pab, sc. C, et. 1, ap. 28, jud. Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
 

Despre Club Razelm SRL

 
 
Înființată în anul 1998, Club Razelm SRL are sediul pe Șoseaua Constantei, Nr. 19 din Mangalia, Județul Constanța și se ocupă de restaurante. Ropotă Adrian este asociat unic și administrator.

În anul 2023, societatea cu 7 angajați a declarat o cifră de afaceri de 2.094.875 lei și 534.682 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Adrian Ropotă, prin Club Razelm SRL, modifică imobilele pe care le are în Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii