Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Ropotă, prin Club Razelm SRL, modifică imobilele pe care le are în Mangalia

ro

09 Sep, 2021 00:00 1759 Marime text
  • Adrian Ropotă a depus la APM Constanța documentele pentru modificările pe care le face la imobilele deținute în Venus
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul imobilar al SC Club Razelm SRL.
 
Este vorba de proiectul „Consolidare și extindere cu supraetajare P+2E-3E parțial, camere de închiriat și bucătărie imobil existent P+1E (C3) desființare partiala, recompartimentare și refațadizare”, cu respectarea prevederilor regulamentului de urbanism aferent P.U.G.- propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, statiunea Venus, str. Gheorghe Țuțuianu nr. 1E, jud. Constanța. Titular al proiectului este SC Club Razelm SRL prin administrator Ropotă Adrian.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din  mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul investitorului.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

Despre Club Razelm SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 1998, cu sediul social în municipiul Mangalia, pe șoseaua Constanței. Asociat unic și administrator este Adrian Ropotă. În anul 2020, firma a raportat 14 salariați, la o cifră de afaceri de 1.815.419 lei, cu un profit de 632.272 lei.
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii