Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:38 26 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de șapte etaje va fi ridicat în Năvodari. Cine este investitorul

ro

06 Feb, 2020 00:00 1166 Marime text
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru un proiect imobiliar în orașul Năvodari, aparținând Europrod Energy SRL.
Este vorba de proiectul „Construire imobil S General+P+7E cu parcaj auto în subsolul general, spații comerciale la parter, apartamente de locuit la etajele 1-7”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. Hanului FN, lot 1, județul Constanța, titular fiind Europrod Energy SRL prin Alexe Tănase, cu sediul în municipiul Constanța.
 
Vor fi construite 113 apartamente cu suprafața utilă mai mică de 100 de metri pătrați. Va fi amenajat de constructor un spațiu verde de aproape 1.500 de metri pătrați.
 

Europrod Energy SRL, în datele Registrului Comerțului 

 
Potrivit Registrului Comerțului, firma Europrod Energy SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 2.400 de lei, integral vărsat, este compus din 240 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Mihăiță Vasea și Georgeta Duță. Cei doi asociați dețin câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Alexe Tănase.
 

Povestea societății Europrod Energy SRL

  
Inițial, în anul 2007, firma îi avea ca asociați pe Florin Vizan, cu 33,34% din capitalul social, Petrică Constantin Oprea, cu 33,33% din capitalul social, Anca Niculae, cu 33,33 % din capitalul social. Administrator era Anca Niculae. Ulterior, în anul 2008, cei trei asociați ai SC Europrod Energy SRL au decis retragerea din societate și din funcția de administrator a asociatei Anca Niculae, care a cesionat, cu titlu gratuit, întregul său aport la capitalul social, în valoare de 400 de lei, asociaților Petrică Constantin Oprea și Florin Vizan.
 
În urma modificărilor efectuate, capitalul social total, în valoare de 1.200 de lei, este împărțit în 120 de părți sociale a câte 10 lei fiecare și aparține asociaților după cum urmează: Petrică Constantin Oprea - 600 de lei, reprezentând 60 de părți sociale; Florin Vizan - 600 de lei reprezentând 60 de parți sociale. Primul fusese numit administrator.
 
În anul 2013, Iulian Cristian Boja și Jelea Vizan, asociați în cadrul societății Europrod Energy SRL, au decis retragerea din societate a primului, care a cesionat părțile sociale deținute către cel de-al doilea, Jelea Vizan devenind asociat unic.
 
Citește și
 

Un bloc de șapte etaje „răsare“ în Mamaia Nord! Cine este investitorul

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii