Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tamas Estate SRL, demersuri pentru obţinerea avizelor necesare edificării unui imobil de şase etaje

ro

21 Mar, 2018 00:00 2380 Marime text

Piaţa imobiliară din Constanţa este în creştere. Un nou bloc, de şase etaje, urmează să fie ridicat în municipiul Constanţa, iar investitorul, Tamas Estate SRL, face demersurile pentru obţinerea avizelor necesare.
 
Pe data de 19 martie, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 1196 pentru „Construire imobil P+6e locuinţe colective, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amenajat pe parcela VN 572/1 LOT 1, municipiul Constanţa.
 
Reamintim că firma a solicitat şi a obţinut, pe data de 28 august 2017, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2646, în vederea construirii unui imobil S+P+6e - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, amenajare şi împrejmuire teren. Adresa investiţiei nu este precizată: strada nr. FN, sola 56, parcela Vn 572/1 - lot 1.
 

Tamas Estate SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Adriana Tamaş şi
Radu Tamaş, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale este, Radu Tamaş. În anul fiscal 2016, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Înfiinţată anul trecut, Tamas Estate SRL va ridica un bloc de şase etaje în Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii