Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:17 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tamas Estate SRL şi-a schimbat administratorul. Cine se ocupă de firma care ridică un bloc de şase etaje în Constanţa

ro

03 Apr, 2018 00:00 398 Marime text
Adriana Tamaş şi Radu Tamaş, în calitate de asociaţi ai societăţii Tamas Estate SRL, au luat mai multe hotărâri în Adunarea Generală din data de 7 martie.
 
Astfel, s-a decis revocarea din calitatea de administrator a Adrianei Tamaş, societatea urmând a fi administrată doar de Radu Tamaş, care va avea puteri depline de reprezentare şi administrare a firmei, pe o perioadă nelimitată. De asemenea, a fost modificat art. 5.1., alin. 2 şi 3 din actul constitutiv. Acestea vor avea următorul conţinut: „Adunarea Generală decide prin votul asociaţilor, reprezentând 51% din capitalul social. Pentru hotărârile având ca obiect modificarea actului constitutiv, este necesar votul asociaţilor, reprezentând 51% din capitalul social, în afară de situaţia când legea prevede altfel. Asociatul care nu este de acord cu modificarea actului constitutiv are dreptul să se retragă“.
 

Tamas Estate SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Adriana Tamaş şi Radu Tamaş, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale este, Radu Tamaş. În anul fiscal 2016, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.
 
Reamintim că pe data de 19 martie 2018, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 1196 pentru „Construire imobil P+6e locuinţe colective, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amenajat pe parcela VN 572/1, lot 1, municipiul Constanţa. Societatea a solicitat şi a obţinut, pe data de 28 august 2017, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2646, în vederea construirii unui imobil S+P+6e - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter, amenajare şi împrejmuire teren. Adresa investiţiei nu este precizată: strada nr. FN, sola 56, parcela Vn 572/1 - lot 1.
 
Citeşte şi:
 
Tamas Estate SRL, demersuri pentru obţinerea avizelor necesare edificării unui imobil de şase etaje

Înfiinţată anul trecut, Tamas Estate SRL va ridica un bloc de şase etaje în Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii