Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:00 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steda Beach SRL vrea să supraetajeze hotelul pe care îl ridică în staţiunea Mamaia

ro

28 Apr, 2017 00:00 3991 Marime text
Societatea Steda Beach SRL intenţionează să supraetajeze cu 20% un complex hotelier pe care îl deţine în staţiunea Mamaia, zona hotel Iaki. Motiv pentru care firma a solicitat şi a obţinut, pe data de 24 aprilie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 461 pentru „Modificare AC nr. 433/14.04.2014 «Construire imobil P+3-4 retras cu funcţiunea de complex hotelier şi alimentaţie publică» prin supraetajarea cu 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii 50/1991, divizare complex hotelier în trei corpuri distincte şi schimbarea destinaţiei în corp C - complex hotelier şi salon festivităţi la parter“.
 
Imobilele sunt situate în staţiunea Mamaia, zona hotel Iaki. Autorizaţia de construire nr. 461 este valabila 12 luni.
 
Am încercat să obţinem mai multe informaţii privind proiectul, însă la numărul de telefon disponibil pe fişa firmei de la Registrul Comerţului nu a răspuns nimeni.
 
Steda Beach SRL este controlată de Maria Gheorghe, născută pe 19.12.1950, în Valea Dragului, Giurgiu, cu 5% din capitalul social, şi Stelian Gheorghe, născut pe 27.09.1974, în Bucureşti, cu 95% din capitalul social. Firma a fost înmatriculată în anul 2012 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Stelian Gheorghe.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Stelian Gheorghe mai este asociat în Steda Residence SRL, Steda Fashion SRL (întrerupere temporară de activitate) şi Steda Invest SRL, care a fost radiată.
 
Reamintim că, anul trecut, pe 4 mai, Steda Beach SRL a obţinut Certificatul de urbanism nr. 1384, referitor la „Modificare proiect autorizat conform AC nr. 433/14.04.2014 «Construire imobil P+3-4E retras, cu funcţiunea de complex hotelier şi alimentaţie publică», prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii nr. 50/1991, art. 2, al. 4, lit. a^1, divizare complex hotelier în trei corpuri distincte şi schimbarea destinaţiei în corp A - locuinţe colective, corp B - locuinţe colective şi alimentaţie publică la parter, corp C - complex hotelier şi salon festivităţi la parter“, situat în zona Cazino Mamaia.
 
De asemenea, la data de 14 aprilie 2014, Primăria Constanţa a eliberat Autorizaţia de construire nr. 433 pentru SC Steda Beach SRL, care va ridica un imobil P+3-4 retras, cu funcţiunea complex hotelier şi alimentaţie publică. Zona vizată pentru această investiţie este staţiunea Mamaia, în apropierea hotelului Iaki. Astfel, aici vor fi construite un hotel, un restaurant P+3-4 E, vor fi amenajate spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcări, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile, locuri de joacă.

Citeşte şi:

Complexul va fi divizat în trei corpuri Steda Beach SRL modifică proiectul din zona Cazino Mamaia

În locul hotelului Mamaia Ce conţine certificatul de urbanism eliberat pentru Steda Beach

Ce va construi societatea Steda Beach SRL în staţiunea Mamaia

Ti-a placut articolul?

Comentarii