Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiu de pe bulevardul Tomis, amenajat de Euxin SA

ro

17 Feb, 2018 00:00 3198 Marime text
SC Euxin SA, controlată de Gabriela Dușu și Niculae Dușu, va demara lucrări de amenajare a unui spațiu situat pe bulevardul Tomis nr. 153.
 
Pe data de 15 februarie, Euxin SA a obținut de la Primăria Constanța Certificatul de urbanism nr. 534. Actul presupune „Amenajări interioare spațiu, amplasare firmă luminoasă pe fațada imobilului și aplicare folii autocolante pe suprafețe vitrate“. Spațiul este situat pe bulevardul Tomis nr. 153, bl. TS5.

Euxin SA, date oficiale  

Potrivit Registrului Comerțului, firma a luat ființă în anul 1991 și are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 350.063 de lei, integral vărsat, este compus din 3.500.630 de acțiuni nominative. Valoarea unei acțiuni este de 0,1 lei. Acționari persoane fizice sunt Gabriela Dușu, născută pe 7.09.1955, în comuna Mihail Kogălniceanu, cu 0,03% din capitalul social, și Niculae Dușu, născut pe 17.08.1955, în Constanța, cu 99,97% din capitalul social. Florin Tănase este administrator și director general al societății care se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Cenzorii firmei sunt Daniela Curte, Marina Nedelcu, Julieta-Cristina Negrișan și Ciprian-Luiz Oașe. Activități secundare constau în dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale; lucrări de construcție a căilor ferate de suprafață și subterane; construcția de poduri și tuneluri; lucrări de construcție a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcție a proiectelor utilitare pentru electricitate și telecomunicații; lucrări de construcție a altor proiecte inginerești n.c.a; lucrări de instalații electrice; lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat; alte lucrări de instalații pentru construcții; lucrări de ipsoserie; lucrări de tâmplărie și dulgherie; lucrări de pardosire și placare a pereților; lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri; alte lucrări de finisare; alte lucrări speciale de construcții n.c.a.; comerț cu ridicata nespecializat; activități de servicii anexe pentru transporturi terestre; hoteluri și alte facilități de cazare similare; facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată parcuri pentru rulote, campinguri și tabere; alte servicii de cazare; restaurante; cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii; agenții imobiliare; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract; activități de servicii suport combinate; activități generale de curățenie a clădirilor; activități specializate de curățenie; activități combinate de secretariat; învățământ în domeniul sportiv și recreațional; activități ale centrelor de fitness; spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană; coafură și alte activități de înfrumusețare; alte activități de servicii.
 
În anul fiscal 2014, societatea cu 19 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.147.784 de lei și un profit de 412.545 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015 a avut șapte salariați, o cifră de afaceri de 1.600.502 lei și un profit de 854.759 de lei. Situația financiară pe anul 2016 arată astfel: cifra de afaceri - 1.614.766 de lei, șase salariați și profit de 1.602.877 de lei.
 
Citește și:
 
Patrimoniul Euxin SA s-a divizat, pentru majorarea capitalului social al DDN Global SRL. Decizia, publicată în Monitorul Oficial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii