Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiu comercial din zona Cazinoului Mamaia, supraetajat. Cum va arăta. Investitor - firma Nova Company (document)

ro

07 Feb, 2018 00:00 2909 Marime text
Solicitarea de avizare PUD - extindere şi supraetajare spaţiu comercial P+M în P+1-2E şi schimbare destinaţie în imobil de vacanţă situat în staţiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 28, se află pe ordinea de zi a şedinţei de lucru a Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa, care are loc astăzi. Iniţiatorul PUD-ului este SC Nova Company SRL.
 
Beneficiarul PUD-ului solicită conformarea imobilului P+1E+2E parţial. Prezenta documentaţie nu are ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire. Obiectivul la care face referire PUD-ul este situat în centrul staţiunii Mamaia, zonă exclusiv de interes turistic.
 
Acum câţiva ani, SC Nova Company SRL înainta Primăriei municipiului Constanţa cererea de cumpărare 73985/2011 pentru un teren de 146 mp din zona Cazinoului Mamaia - terasa 28. Terenul făcea parte din domeniul privat al municipiului şi era adiacent proprietăţii solicitantului, teren deţinut din 2007. În octombrie 2014, aceeaşi Nova Company obţinea un certificat de urbanism pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în vederea extinderii şi supraetajării unui spaţiu comercial P+M în P+1-2E şi schimbării destinaţiei în imobil cu funcţiunea de cazare. Extinderea imobilului propusă de Nova Company prevedea mărirea pe verticală a construcţiei cu până la două etaje şi amenajarea unor locuri de parcare.
 

SC Nova Company SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1992, Nova Company SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Iana Bajdechi, născută pe 12.02.1957, în localitatea Cobadin, este asociat unic şi administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Activităţile secundare ale societăţii constau în: comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun; comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor; comerţ cu ridicata al mobilei, al covoarelor şi al articolelor de iluminat; comerţ cu ridicata al ceasurilor şi al bijuteriilor, comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc; comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi al articolelor din piele, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine; alte servicii de cazare; restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente;
activităţi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaţionale şi echipament sportiv; servicii de furnizare şi management al forţei de muncă; învăţământ secundar, tehnic sau profesional şi altele.
 
Societatea are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Dumitru Marinescu nr. 17, Complex Marvimex, standul 11; municipiul Constanţa, strada Dumitru Marinescu nr. 17, Complex Marvimex, standul 23. În anul fiscal 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 223.198 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut cinci salariaţi, o cifră de afaceri de 178.737 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: şase salariaţi, o cifră de afaceri de 198.506 lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de SC Nova Company SRL la Primăria Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Pe un teren cumpărat de la Primăria Constanţa Încă un spaţiu de cazare propus să se înalţe în zona Cazino Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii