Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Smarald Lake Residence SRL a solicitat acord de mediu pentru ridicarea unui bloc de șase etaje pe strada Rubinului

ro

06 Feb, 2020 00:00 1753 Marime text

Smarald Lake Residence SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de șase etaje, pe strada Rubinului, județul Constanța.
 
În acest sens, societatea a depus la APM Constanța proiectul „Construire hostel D+P+Mezanin+6e și împrejmuire teren“ cu încadrare în regimul maxim de înălțime = 27 metri,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, strada Rubinului nr.7, județul Constanța. Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.
 
Pe data de 20 ianuarie 2020, Primăria Constanța a emis certificatul urbanism nr. 271 – „Construire - imobil S+P+6e cu funcțiune mixtă - hotel cu locuințe colective“. Anul trecut, pe data de 4 noiembrie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 4025, care constă în „Construire hostel D+P+mezanin+6E și împrejmuire teren, cu încadrarea în regimul maxim de înălțime maxim = 27 metri“.
 

Smarald Lake Residence SRL, în datele Registrului Comerțului  

 
Înființată în anul 2019, Smarald Lake Residence SRL are sediul în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Gela Gropoșilă este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Potrivit Registrului Comerțului, Gela Gropoșilă mai are calitatea de asociat în societatea Euro Building Creative SRL.
 
Citește și:
 
Se construiește pe strada Rubinului din municipiul Constanța. Smarald Lake Residence va ridica un bloc
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii