Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:07 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sevda Impex SRL bifează a doua extindere a magazinului situat lângă Cazinoul din Mamaia (document)

ro

30 Jan, 2017 00:00 1601 Marime text
Ultima extindere a Sevda Impex SRL în staţiunea Mamaia s-a realizat în aprilie 2015. Recent, firma pe care funcţionează un celebru magazin de bijuterii a depus la Primăria Constanţa un Plan Urbanistic Zonal pentru extinderea şi supraetajarea imobilului C2 - spaţiu comercial situat în Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Cazino Sud - Teatrul de Vară.

Despre regimul juridic al imobilului

Terenul pe care se intenţionează să fie realizată extinderea este în suprafaţă de 230,66 mp (conform actelor de proprietate) şi 238 mp (conform măsurătorilor), identificat cu nr. cadastral 237832, înscris în Cartea Funciară a UAT Constanta, este proprietate a SC Sevda Impex SRL, conform actului de alipire autentificat sub nr. 2152/06.08.2013 la Biroul notarilor publici asociaţi Mariana losif şi Pătraşcu loan Gabriel.
 
Imobilul este format din teren şi construcţii: C1 - spaţiu comercial parter, în suprafaţă de 96 mp, C2 - spaţiu comercial cu suprafaţa de 40 mp. Extinderea trebuie să ţină cont de reglementările urbanistice în vigoare aprobate prin PUZ Staţiunea Mamaia prin Hotărârea Consiliului Local nr. 121/24.05.2013.

Despre Sevda Impex SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 1993, începându-şi activitatea prin import direct din Turcia de produse pentru copii: îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, bijuterii din argint. În ultimii ani, societatea şi-a diversificat atât gama de articole importate, cât şi furnizorii de marfă, ajungând în prezent să aibă relaţii cu parteneri din mai multe ţări: Italia, Spania, Thailanda, Hong Kong, China, Turcia, Polonia, Filipine şi Elveţia. În prezent, principalul domeniu de activitate al magazinelor Sevda îl reprezintă comercializarea bijuteriilor din argint şi aur, gablonzuri, tablouri, sticlărie artizanală şi decorativă, produse argintate, ceasuri de mână. Unic asociat în firmă este Erol Anefi, tot el având şi calitatea de administrator. Societatea are ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor în magazine specializate“.
 
Vă reamintim că, în iunie 2010, proprietarul magazinelor Sevda a trecut printr-o mare cumpănă: Cristian Marian Gheorghiu, cunoscut sub numele de Cristel, alături de câţiva tovarăşi, ar fi pus la cale ceea ce a primit mai târziu denumirea de „jaful secolului“. Ţinta: tablouri, icoane şi bijuterii din aur şi argint, în valoare de aproximativ un milion de euro. Planul le-a fost dejucat de poliţişti, iar Anefi a rămas cu averea intactă. De fapt, comoara din casa de pe strada Viceamiral Ioan Murgescu reprezenta marfă pentru magazinele de bijuterii Sevda. Cristel a primit, în ianuarie 2011, o pedeapsă cu închisoarea de şapte ani.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii