Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediu administrativ pe strada Traian din Constanţa. Cine îl face (document)

ro

20 Mar, 2018 00:00 3812 Marime text
Nicolae Cristea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4E, sediu administrativ“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Investiţia va fi realizată pe strada Traian nr. 35B din municipiul Constanţa.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 1763/19.06.2017, eliberat de Primăria Constanţa, Nicolae Cristea poate executa lucrări de construire imobil D+P+4E, pe un teren în suprafaţă de 200 mp, situat în intravilanul municipiului Constanţa, strada Traian nr. 35B.
 
Potrivit proiectului depus la APM Constanţa, construcţia proiectată se încadrează în categoria sediu administrativ şi va avea următoarele funcţiuni: demisol - parcări auto, cameră tehnică, parter - recepţie, spaţiu servire mic dejun, spaţiu pregătire mic dejun, grup sanitar, vestiar, etajele 1-4 vor cuprinde spaţii birouri, terasă - spaţii deservire perioadă estivală.
 
Legătura între demisol şi nivelurile superioare se face prin intermediul scării în două rampe, amplasată în imediata apropiere a accesului în imobil şi a liftului amplasat în stânga scărilor de acces. Accesul carosabil se va realiza din strada Traian, iar accesul pietonal se va realiza perimetral accesului carosabil şi în zonele de trafic perimetral construcţiei. Accesul personalului se va face pe latura de est a construcţiei. Pentru autoturismele personalului angajat în construirea imobilului a fost amenajată o parcare pe latura de est a amplasamentului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii