Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:46 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se mai construieşte un bloc într-un ansamblu rezidenţial din Tomis Plus! Cui aparţine investiţia

ro

07 Dec, 2016 00:00 1830 Marime text
Pe strada Zorilor din Constanţa se va mai construi un bloc de patru etaje, în cadrul unui ansamblu rezidenţial autorizat cu Autorizaţia de construire nr. 2251 din 2015, pentru proiectul „Construire ansamblu de patru imobile D+P+4E“, după ce Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 4.026 pentru proiectul „Construire imobil S+P+4E - locuinţe colective şi amenajare teren - Etapa IV: Construire bloc 4 - scara A şi scara B“. Noul certificat a fost eliberat pentru Olimpia Dana Caraman, investiţia fiind dezvoltată în cartierul Tomis Plus.
 
Reamintim că proiectul complet, cu cele patru blocuri de apartamente, este dezvoltat de Vasile şi Maria Odagiu şi Olimpia Dana Caraman, care doreau în 2015 să realizeze patru imobile pe strada Budapesta nr. 3, din cartierul rezidenţial Tomis Plus. Cei trei investitori au depus în toamna anului 2015 la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare pentru proiectul „Construire ansamblu de patru imobile cu regim de înălţime D+P+4E - locuinţe colective şi împrejmuire teren“. Potrivit conţinutului-cadru al memoriului de prezentare, în cartierul rezidenţial Tomis Plus, pe parcelele VN 372/1, VN 372/2 Lot 1, VN 372/2 Lot 2, VN 372/2 Lot 3 - Lot 1 urma să se ridice un ansamblu de patru imobile cu suprafaţa construită de 3.040 mp, pe un teren de 7.900 mp, cu regim de înălţime D+P+4E.
 
Ansamblul este format din patru construcţii, fiecare urmând a dispune de câte două scări. Fiecare scară va fi compusă din demisol şi se vor asigura locuri de parcare, parter şi patru etaje cu locuinţe colective. Documentaţia a fost aprobată prin HCL nr. 121/16.05.2011, iar lucrările solicitate de construire vor respecta prevederile regulamentului aferent PUZ-ului aprobat. Clădirile conţin un total de 200 de apartamente (garsoniere, apartamente de două şi de trei camere). Amplasamentul are următoarele vecinătăţi: la nord-est - proprietate privată Verginia Soldatu, Ecaterina Dulceanu, Nicolae Cristel SoldatuHristu MuseEcaterina Muse, Costin Caraman, Olimpia Dana Caraman, Marieana Tonescu, Vasile Odagiu şi Maria Odagiu, la sud-est - VN372/2 rest, la sud-vest - strada Napoli.
 
De asemenea, potrivit proiectului, se propune amenajarea de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie în suprafaţă de cel puţin 30% din totalul suprafeţei de teren. Investitorii vor asigura şi 232 de locuri de parcare.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Olimpia Dana Caraman, născută pe 1.05.1978, figurează ca asociat în două societăţi din Constanţa, una dintre ele fiind radiată. Astfel, aceasta este asociat unic în cadrul societăţii active Dymy Building, înmatriculată în 2016 şi care are sediul social în Constanţa, pe strada Rotterdam nr. 2. Capitalul social al firmei, care se ocupă cu activităţi de dezvoltare (promovare) imobiliară, este de 200 de lei.
 
Citeşte şi:

Cartierul Tomis Plus se extinde cu patru blocuri. Vasile şi Maria Odagiu şi Olimpia Caraman, undă verde pentru demararea lucrărilor

Un nou proiect rezidenţial, compus din patru imobile, în zona Boreal

Proiectul, depus a doua oară la APM Constanţa. Patru blocuri noi a câte patru etaje, în cartierul Tomis Plus
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii