Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scoop Architecture SRL și Silver Serv Plus SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru amenajarea unei parcări

ro

02 Feb, 2024 11:58 975 Marime text
Sursa foto: freepik.com
  • Scoop Architecture SRL și Silver Serv Plus SRL intenționează să amenajeze o parcare.
  • În acest sens a solicitat de la Primăria Constanța un certificat de urbanism.
 
Societățile Scoop Architecture SRL și Silver Serv Plus SRL au solicitat de la Primăria Constanța certificat de urbanism pentru amenajarea unei parcări.
 
În aces sens, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 354 din data de 2.01.2024, în care se precizează că acesta nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Amenajare parcare aferentă clădire de birouri – sediu bancă, împrejmuire teren și organizare de șantier, întrucât parcela cu nr. cadastral 237210 nu are acces auto la o circulație publică.
 
 

Despre Scoop Architecture SRL

 
 
Societatea Scoop Architecture SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul social în municipiul Constanța, strada Grigore Tocilescu și desfățoară activități de arhitectură.
 
În anul 2022, Scoop Architecture SRL, cu doi angajați, a avut o cifră de afaceri de 574.484 lei și un profit brut de 441.845 lei.
 
Elena Toma și Ionuț Toma sunt asociații societății. Administrator este Ionuț Toma. Elena Toma mai este asociată în Global Contact AG SRL și Toma Mihai Elena PFA. La rândul său, Ionuț Toma este asociat în firmele East Atelier SRL, Arena Construct SRL, Cast 200 Desing SRL și Kalinia Proiect SRL.
 
 
 

Despre Silver Serv Plus SRL

 
 
Înființată în anul 2012, societatea Silver Serv Plus SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Firma are sediul social pe strada Carol Knappe, nr. 78 din București.
 
În anul 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 183.416 lei și o pierdere de 267.789 lei. Asociații și administratorii societății sunt Arsene Alexandru Felix și Arsene Olivia Ruxandra.
 
Arsene Alexandru Felix mai este asociat în societățile Kalinia Proiect SRL, Felix Arsene Design SRL și Planara Building Works SRL. La rândul său, Arsene Olivia Ruxandra mai este asociată în Planara Building Works SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Citește și:

Citește și:

 
Silk Route Shipping SRL poate costrui hala și birourile noi din Constanța!
 
Imobiliare Constanța. Cristian Panait ridică două turnuri de 12 etaje lângă Aqua Magic. Date din proiect. Vor avea piscină, saună, masaj și sală de fitness

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii