Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantier pe strada Tudor Vladimirescu. Au început lucrările de demolare a unui imobil (galerie foto + video)

ro

09 Jan, 2018 00:00 7030 Marime text
Societatea Elemar SRL a început lucrările de demolare a unui imobil situat în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu nr. 46.
 
Astfel, ieri au fost surprinse mai multe utilaje care executau lucrări de demolare a imobilului respectiv. Potrivit panoului informativ, beneficiarul viitoarei investiţii este Elemar SRL, iar proiectant general - Atelier Dotart SRL, arhitect Ovidiu Mimler. Cei care locuiesc în zonă susţin că pe locul imobilului demolat va fi ridicat un bloc.
 
Reamintim că firma Elemar SRL va desfiinţa două imobile situate pe strada Tudor Vladimirescu şi, respectiv, pe strada Mihai Viteazu. Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de desfiinţare nr. 102 din 21 decembrie 2017 pentru desfiinţarea unui imobil (locuinţă) cu regim de înălţime parter de pe strada Tudor Vladimirescu. Autoritatea publică locală a mai eliberat Autorizaţia de desfiinţare nr. 103 din 21 decembrie 2017 pentru desfiinţarea unui imobil situat pe strada Mihai Viteazu nr. 60. Şi acest imobil reprezintă o locuinţă cu regim de înălţime parter. Ambele acte sunt valabile 12 luni.
 
Citeşte şi:
 
Două imobile din Constanţa vor fi puse la pământ. A fost obţinută autorizaţia de desfiinţare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii